Foto: Per Kronvold

Der er i den grad dømt topkamp, når Triangle Razorbacks tager turen til Gentofte og Copenhagen Towers. Sidst de to hold mødtes var Razorbacks storspillende i første halvleg, men Towers tog revanche i anden halvleg, og kampen sluttede 31-30 i Razorbacks favør.

Towers har indtil videre kun tabt en kamp i denne sæson, som var for to uger siden mod netop Razorbacks. Holdet har herefter indtaget en anden plads i tabellen.

HC Peter Herbild er klar til weekenden; ”Jeg forventer endnu en tæt og seværdig kamp. Det er kampen om førstepladsen, og det er jeg helt sikker på afspejler sig i kampen”. Hvad angår træningen og scouting på kampen, har Herbild og hans team måske fundet noget som kan være med til at vippe Razorbacks af pinden. ”Det tætte program gør det svært med de store kvantespring på det her tidspunkt i sæsonen. Men vi har da kigget tilbage på det sidste møde og fundet nogle ting vi har kunnet arbejde på” fortsætter han.

Og Towers er klar til kamp; ”Vi skal nyde kampen og omstændighederne med stadionsåbning, og en mulighed for at tage førstepladsen. Vi glæder os!” afslutter han.

Razorbacks er indtil videre ubesejrede i turneringen. Selvom Tigers pressede holdet i sidste weekend, er det dog kun Towers som har været helt tæt på at ende Razors winnig-streak.

HC Thomas Linnemann løfter ikke sløret for hvad der foregår i Razor-lejren. ”Jeg forventer at det bliver en hård kamp – vi har ikke ændret på træningen” fortæller han. Om hans forventninger til kampen på søndag, afslutter han; ”Hvis ikke man spiller 100% igennem hele kampen, så bliver det en dog- fight med Towers”. Det lyder altså til at Razorbacks er klar til kamp, og vil forsætte de gode takter.

Kampen på søndag er Towers sidste kamp inden sommerpausen, men Razorbacks anden sidste kamp. Hvis Towers vinder er holdet 6/1, hvor Razorbacks vil være 5/1, dog med en kamp tilbage mod 89ers. Hvis de vinder denne, kigges der på holdenes indbyrdes score, for at finde hvem der beholder førstepladsen over sommeren. Taber Towers kampen er både de og Gold Diggers 5/2, hvis ellers Gold Diggers vinder over Tigers i næste weekend. På grund af Towers sejr i indbyrdes kampe, kan de ikke vippes af andenpladsen, selvom Gold Diggers vinder over Tigers.

Selvom vi ikke har fået meget ud af de to hold, er der lagt op til et topbrag, som kombineret med åbningen af Gentofte Sportspark, lover for en fantastisk søndag.

Kampen bliver spillet på det nye Gentofte Stadion, Ved Stadion 6 i Gentofte kl. 14.00.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1714381922156383/

Tidligere opgør
06.6.2016 – Copenhagen Towers @ Triangle Razorbacks – 30-31
30.8.2015 – Copenhagen Towers @ Triangle Razorbacks – 5-46
30.5.2015 – Triangle Razorbacks @ Copenhagen Towers – 21-2
21.6.2014 – Triangle Razorbacks @ Copenhagen Towers – 6-32