De forsvarende mestre fra Triangle Razorbacks gæster Amager hvor Demons tager imod dem.

Nu er foråret kommet, hvilket betyder der igen skal spilles amerikansk fodbold på grønsværen i Danmark. I første runde skal de forsvarende mestre fra Triangle Razorbacks en tur til Amager hvor Demons tager imod dem.

Revanche

I sidste års sæson stødte de to hold på hinanden en gang. Her kunne Amager, på trods af hjemmebanefordelen, ikke formå at drille favoritterne fra Razorbacks, der kunne tage hjem til Vejle med en sikker sejr i bagagen.

Fra Demons’ side er der derfor lagt op til revanche i weekenden. Selvom Razorbacks må tage titlen som favoritter skal Demons ikke undervurderes. Det er første kamp oven på en lang vinterpause, og alle vil selvfølgelig godt fra start, så alt kan ske.

Amager Demons’ 2016-sæson endte med en stabil 5. plads, og sikrede sig derfor endnu en sæson i den bedste liga. Bl.a. på grund af en hæsblæsende og målrig kamp i den sidste runde mod Herlev Rebels, som Amager, med scoren på 33-40, kunne gå fra som sejrherrer.

For Razorbacks vedkommende endte 2016-sæson med en overbevisende record, men med deres 9 sejre ud af 10 mulige, måtte de alligevel nøjes med 2. pladsen i ligaen, da Copenhagen Towers havde en bedre målscorer.
Dog endte Razorbacks alligevel som vindere af Mermaid Bowl, med en snæver sejr på 22-18 i en underholdende og spændende kamp over Towers.

To nye mandskaber

Begge hold har i vinterpausen anskaffet sig en ny trup, som skal på sin første prøve i weekenden.

”Vi har skulle stable et nyt hold på benene. Kampen bliver derfor også den første prøve for det nye sammensatte hold” udtaler Demons’ head coach Dennis Svensson til nationalligaen.dk. ”Hvis vi giver også 100% og spiller god bold, kan vi være tilfredse med præstationen” udtaler han mens han fremhæver Hyrsting brødrenes vigtige rolle for holdet.

På samme måde har Razorbacks rekrutteret nye spillere, som trænerteamet har høje forventninger til.

”Vi har fået mange nye spillere. Heriblandt LB, Prince Gooden og QB, Reed Gottula, som begge bringer nye dimensioner til holdet” fortæller Razorbacks’ head coach, Sebastian Fandert, nationalligaen.dk, om vinterpausens nyimporterede spillere.
”Først og fremmest skal vi vinde – det er vigtigt at komme godt fra start, men vi skal have fokus på os selv og finde en god rytme, hvor vi mindsker antallet af vores fejl” udtaler han om weekendens kamp.

Weekendens kamp

Lørdagens kamp vil blive præget af begge holds styrke på RB positionen, hvor Lars Hyrsting skal forsøge at løbe bolden i end-zone for Amager Demons, imens Razorbacks’ Geoffrey John Lewis skal finde hullerne i Amagers forsvar. Det vil blive spændende om de to nye forsvarskæder kan dække for de to ovennævnte. Derudover bliver det også interessant at følge den rutinerede Reed Gottula, der gennem sin karriere har spillet i de store ligaer i Europa. Tiden vil vise om han kan holde det høje niveau i Danmark, og forhåbentlig bliver lørdagens kamp en tidlig smagsprøve på hans kvaliteter.

Der er derfor lagt op til en spændende kamp, hvor to nye mandskaber støder sammen til den store manddomsprøve.

Kampen sparkes i gang lørdag d. 8/4 kl 14:00  på Løjtegårdsvej 62, Kastrup

Find facebookeventet her.