Friday Nights Lights er tilbage

Lilla lys er tilbage i Gentofte på fredag, når Copenhagen Towers tager hul på en ny sæson mod Søllerød Gold Diggers i en Friday Night-kamp.

En turbulent periode

Både Copenhagen Towers og Søllerød Gold Diggers har været berørt af coronakrisen, der har ramt begge hold såvel som hele National Ligaen. En krise, der har holdt træning, kamp og alt det ved sporten, der sættes pris på ved sporten på afstand.

En sæsonoptakt, der har været turbulent for begge hold og en kommende sæson, som ikke lige bliver som den ellers tidligere har været. Dog har hjemmeholdet Copenhagen Towers formået at fastholde deres tre imports. Det er spillerne; QB Calvin Stitt, DL Will Sewell og WR Mj Williams. Foruden disse har de fået nogle førsteårsspillere indlemret i truppen, hvor man på defense har DB Kasper Gulbæk samt på offense, hvor man har OL William Yus, der begge er spået til at få en vigtig rolle i den korte udgave af grundspillet af dette års udgave af National Ligaen.

Også udeholdet fra Søllerød Gold Diggers har nogle imports og unge ansigter, der er værd at holde øje med i fredagens og resten af National Ligaens opgør. Én af disse, blandt flere, er Simon Føns, der også var en del af holdets roster i sidste sæson, hvor han var u19-spiller. Desværre har han brækket kravebenet, så han misser en kamp eller to mere, før han er klar. Det forventes, at han kan spille en stor rolle, hvis SGD når slutspillet. I forhold til imports, er der flere udenlandske ansigter på Søllerød Gold Diggers’, hvor der er hele 10, hvor de bl.a. er blevet tilføjet Mikko Toiminen og Luis De Las Heras, der skal forstærke den offensive linje.

Sæsonen skydes i gang

Fredag d. 14. august skydes sæsonen i gang i National Ligaen for Copenhagen Towers. Udeholdet Søllerød Gold Diggers har allerede været i kamp, da de sidste lørdag gav en lussing til AaB 89ers med en storsejr på 62-12 på hjemmebane. Copenhagen Towers mod Søllerød Gold Diggers er et opgør, der oftest er fyldt med spænding og nogle højtscorende affærer, når holdende brager sammen. I sidste sæson mødtes de to hold to gange, hvor Copenhagen Towers vandt begge opgør, hvor de to opgør endte henholdsvis 68-22 og 26-44.

Dermed er der garanti for en hæsblæsende kamp når to af Danmarks bedste hold brager sammen på Gentofte Stadion på fredag d. 14. august kl. 19.00, hvor der grundet corona kun bliver solgt 350 billetter i stedet for de normale omkring 2000 billetter.

Skynd dig at sikre din billet på nedenstående link, hvis du skal have spænding, action og god football for alle pengene når Copenhagen Towers tager imod Søllerød Gold Diggers.

Billetter til kampen kan købes her:

https://copenhagen-towers.safeticket.dk/63770/FRIDAY_NIGHT_-_Copenhagen_Towers_vs_Soelleroed_Gold_Diggers

Program for kampe, der streames resten af august, kan ses her:

https://afi.yaretv.com/events?fbclid=IwAR1J9w9rg0zrwB2a6psredii5SxaNVHajbF3Pe8DBnASzzHvryPT9CRnPtQ