Foto: SGD Media, Jakob Vels

Søllerød Gold Diggers var for stærke for Triangle Razorbacks

Søllerød Gold Diggers var dominerede i kampen mod Triangle Razorbacks i Vejle. De vandt overbevisende med 48-18 og er dermed nummer et i National Ligaen.

Udeholdet bedst fra start

Søllerød Gold Diggers kom til Vejle med den blot 20-årige Andreas Sølling som quarterback, som spillede en god kamp.

Det er da også udeholdet, der kom først på tavlen i dette opgør. Det gør de ved godt spil af Andreas Sølling, der finder Eduard Molina til touchdown. Det efterfølgende ekstra point er sparket sikkert af Pol Cunillera. Søllerød Gold Diggers er foran 7-0 første gang de er på bolden.

Triangle Razorbacks formåede ikke at score i første quarter. De gange de var på bolden kom de meget lidt frem på banen og endte med at punte. Reed Gottula blev også sacket en enkelt gang.

Første quarter slutter ved at Søllerød Gold Diggers er 15 yards fra endzone. Christian Vahl løber bolden frem, så de er syv yards fra nu, hvor han på spillet lige efter løber bolden til scoring. Guldgraverne er nu foran 14-0 kort inde i andet quarter på ekstrapoint af Pol Cunillera.

Triangle Razorbacks viste ikke rigtig noget positivt her to minutter inde i andet quarter. De må punte og indtil nu var deres punt-enhed det bedste vi så fra dem.

Anden gang Søllerød Gold Diggers er på bolden kaster de en interception, som blev grebet af Kenneth Bradley. Så begyndte der at ske noget for Vildsvinene. Reed Gottula kaster dybt og finder Pedro Rosa. De er 10 yards fra scoring, men efter fire forsøg får de ikke scoret en touchdown.

Søllerød Gold Diggers arbejder sig frem på banen, da de er på bolden igen. Eduard Molina løber igen fint og får bragt bolden 35 yards fra endzone. Christian Vahl løber efter, så de nu er 21 yards fra scoring. På spillet lige efter finder Andreas Sølling Jens Ole Kaae. Han løber en god rute på et godt kast. Stillingen er nu 21-0. Der er tale om niveauforskel i kampen.

Efter denne scoring opstår der stor tumult. Der bliver kastet mange gule flag. Efter noget tid bliver to spillere smidt ud af kampen. Det er Kristian Holst fra Triangle Razorbacks og Mike S. Jørgensen fra Søllerød Gold Diggers.

Reed Gottula kaster godt frem mod pausen. Så godt at han selv får scoret ved et quarterback keep nogle gode spil senere. De reducerer til 6-21, da deres to point conversion forsøg ikke lykkes.

Andet quarter slutter med et touchdown fra udeholdet. Igen med flot spil og overblik af Andreas Sølling, der igen finder Jens Ole Kaae til touchdown. Pol Cunillera scorer et ekstra point, så stillingen ved pausen er 28-6 til gæsterne.

Søllerød Gold Diggers dominerer kampen

Tredje quarter er kun 51 sekunder gammel, da Jens Ole Kaae scorer sit tredje touchdown, og Pol Cunillera sikkert sparker et ekstra point igen på tavlen. Søllerød Gold Diggers fører 35-6.

Triangle Razorbacks med et turnover første gang de er på bolden efter pausen. Så gæsterne er igen på bolden. Der går ikke lang tid, så er de på måltavlen igen. Det er de med fjerde touchdown af Jens Ole Kaae. Denne gang er der ikke ekstra point, så Søllerød Gold Diggers fører nu med hele 41-6. Det var i øvrigt Jens Ole Kaaes første kamp for Søllerød Gold Diggers efter han i flere år har spillet for Aab 89ers.

Hjemmeholdet starter på midten af banen med bolden. Nogle spil senere løber Mark Meter bolden til huset og reducere til 12-41 på et godt kast af Reed Gottula. De prøver igen at gå efter en to point conversion, men det formår de ikke.

Tredje quarter slutter med udeholdet cirka på midterlinjen, hvor de er 3rd og 9.

Fjerde quarter starter dog med et punt fra holdet fra Sjælland. Dermed er Triangle Razorbacks på bolden, men deres drive ender med et punt.

Andreas Sølling finder nu en ny mand til scoring. Det er Simon Føns, der flot løber bolden til touchdown. Ekstrapointet er godt sparket atter engang af Pol Cunillera. Nu fører Søllerød Gold Diggers 48-12.

De godt sidste fire minutter af kampen slutter Vejle-holdet med den rutinerede Peter Linnemann som quarterback. Han kaster dybt på sit først kast og finder Jacob Callesen, så de rykker fra egen halvdel til at være 30 yards fra endzone. Derefter finder han Pedro Rosa med endnu et flot kast, så de er fem yards fra scoring. På sit tredje kast er bolden igen ved Pedro Rosa, som scorer touchdown. De får pyntet på resultatet til 18-48. Heller ikke tredje gang lykkes de med en to point conversion.

Dermed ender det med en overbevisende sejr til Søllerød Gold Diggers på 48-18 over Triangle Razorbacks. Guldgraverne fører nu Nationalligaen, mens Vildsvinene fra Vejle er på sidstepladsen.

Næste weekend er der topopgør, når Søllerød Gold Diggers på udebane skal op imod Copenhagen Towers. Triangle Razorbacks spiller først igen den 11. september på hjemmebane imod AaB 89ers.

Slutresultat: Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers: 18-48