Foto: 1st Down Photo

Der var ingen slinger i valsen, da Søllerød Gold Diggers tog sig kærligt af Herlev Rebels, og vandt deres anden kamp i sæsonen. Slutcifrene blev 12-41 i en kamp, hvor der aldrig rigtigt var spænding om udfaldet.

Vejrguderne var ikke på spillernes side, da Herlev Rebels i søndags bød Søllerød Gold Diggers velkommen. Under mere eller mindre hele kampen var der regn på programmet, og det satte sine spor på kampen, hvor der undervejs var en del flere turnovers, end der normalt ses i kampe i National Ligaen.

Udeholdet kom med en storsejr i bagagen fra deres kamp i første runde mod Demons, og til kampen mod Rebels var de i den grad klar fra start. På et af kampens første spil fandt Morten Forsbøl sin receiver Sebastian Riis, som har en fortid hos netop søndagens modstander, Herlev Rebels. Nu var der lagt op til en tidlig føring, men det skulle Rebels’ Asger Broström lave om på. Han stod for en flot interception, og Gold Diggers måtte vente med at komme på måltavlen.

Det kom de til gengæld hele tre gange senere i første quarter. Først greb Christian Egedal kampens første touchdown fra Morten Forsbøl. Derefter returnerede Morten Hejndorf en interception til touchdown, og til sidst kastede Forsbøl endnu en touchdown, denne gang var det til Kenneth Stender.

Da Gold Diggers øgede deres føring til 28-0 i starten af andet quarter, fik Andreas Willumsen chancen som quarterback for Gold Diggers, og det var en blandet fornøjelse for den unge reserve.

Rebels’ offensive højdepunkt i første halvleg kom et stykke inde i andet quarter. Thomas Wolff Clausen kastede til Rasmus Brandt, som flot greb bolden over hovedet på sin direkte modstander. Herefter scorede duoen Brandt-Clausen også holdets første point i sæsonen, og kunne kort efter gå til pause med en smule bedre fornemmelse på trods af endnu en Gold Diggers-scoring.

I anden halvleg forsøgte Gold Diggers sig med nogle forskellige ting, og efter et løb til touchdown af Thomas Johansen i slutningen af tredje quarter, stod der Rebels på resten af kampen. De viste god moral, og fik sat to halvlange field goals på tavlen i fjerde quarter, og kampen endte 41-12 til udeholdet.

Rebels’ head coach, Ronnie Kjær, var på trods af resultatet glad for sit holds præstation ”Vi kom desværre hurtigt bagud i kampen med et par store spil, vi gav væk. men alt i alt spillede vi en rigtig flot kamp, hvor vi viste, at vi kunne holde hoved og gejsten oppe og få rykket bolden og lave de point, der gør, at man får troen på det.”, siger han, og roser afslutningsvis sine spillere for deres fremgang: ”Og så viste spillerne, at vi har rykket os sindssygt meget på en uge. Fra at vi slet ikke kunne rykke bolden mod Towers, til at vi spillede en rigtig flot kamp både offensivt og defensivt!”

Begge hold skal i aktion igen i den kommende weekend. Rebels skal han tur til det nordlige Danmark, hvor 89’ers venter på dem, mens Gold Diggers får besøg af Stallions. Begge kampe spilles på lørdag klokken 14.

Scoringer

1st quarter:
0-7 – 25 yard pass, #12 Forsbøl to #84 Egedal (PAT good)
0-14 – 31 yard interception return, #13 Hejndorf (PAT good)
0-21 – 10 yard pass, #12 Forsbøl to #89 Stender (PAT good)

2nd quarter:
0-28 – 20 yard pass, #12 Forsbøl to #89 Stender (PAT good)
6-28 – 14 yard pass, #33 Wolff Clausen to #89 Brandt (PAT no good)
6-35 – 15 yard pass, #12 Forsbøl to #82 Læby Mortensen (PAT good)

3rd quarter:
6-41 – 2 yard run, #7 Johansen (PAT no good)

4th quarter:
9-41 – 32 yard field goal, #29 Dellgren
12-41 – 34 yard field goal, #29 Dellgren