Inden kampens start, nævne Tigers’ head coach, Mads Eichner, at de havde fokus på at lave taklingen, når de er i position til det, da det har skabt problemer for dem i de første kampe. Lige netop dét fokus viste sig at være fornuftigt at have, da SGD kunne forventes at løbe bolden meget.
Det skulle også vise sig at være helt afgørende for hele første halvleg, hvor Tigers holder SGD helt ude af endzone. Det var en første halvleg, der ikke havde de helt store højdepunkter at byde på, før vi nåede til de sidste fire minutter. SGD RB, Bertram Qvist fumbler bolden på Tigers’ 15-yardlinje. På det første efterfølgende spil, finder Christoffer Bay sin WR Hjalte Jakobsen på et langt kast, som bringer Tigers foran 7-0.
Ligesom Tigers responderede hurtigt på SGD’s fumble, responderer SGD hurtigt på Tigers’ scoring. På det allerførste offensive spil, finder Carlos Nieto sin WR, Jens Ole Kaae for 50 yards. Efter et brændt ekstrapoint, fører Tigers 7-6.
Med mindre end 20 sekunder tilbage, inden pausen, finder Nieto endnu engang Jens Ole Kaae. Derfor går SGD til pause med en føring på 14-7.

I anden halvleg kommer SGD ud og viser niveauforskellen, som vi kunne se fra deres første indbyrdes opgør. RB, Magnus Nørgaard scorer to TD’s og Jens Ole Kaae sætter yderligere point på tavlen og scorer i alt tre TD’s.

For Tigers, var det uden tvivl deres RB Oguzhan Avci, der var det helt store højdepunkt. Flere gode løb, stort bidrag på den defensive side af bolden og ikke mindst et TD i 4th quarter.

SGD vinder kampen med 42-13 og er dermed tilbage på sejrssporet.

I næste uge er der igen én kampe på programmet.
Fredag tager Copenhagen Towers i mod Søllerød Gold Diggers kl. 19.00 til ”Friday Night Lights”, som plejer at lokke mange football-fans ud på stadion. Grillen plejer at være tændt og stemningen noget helt specielt.