[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Gold Diggers vinder semifinale 3-0 over Copenhagen Towers’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Foto: RCH-foto.dk

Der var lagt i ovnen til et brag af en semifinale, da de regrende danmarksmestre fra Copenhagen Towers gæstede Søllerød Gold Diggers i weekendens første semifinale. Det blev dog en kamp, hvor et enkelt field goal fra Gold Diggers’ Peter Fromberg blev kampens eneste scoring.

Spillemæssigt var det ikke en pragtkamp, og til tider var det en kedelig kamp, hvor ingen af de to hold formåede at komme frem på banen. Specielt 1. quarter bragte ikke meget mere med sig end et godt defense på begge sider af bolden.

I andet quarter blev Gold Diggers offense endnu mere konservativt end spillet reflekterede i første quarter, hvor et hand off til Frederik Knudsen blev kaldt fra sidelinjen – hvilket så blev kaldt på hvert andet spil resten af kampen. Der var momenter fra begge hold, hvor kampen faktisk var spændende. Blandt andet et spil hvor SGD’s Morten Forsbøl fandt Phillip Holm Boye på et langt pass. På det efterfølgende drive fumblede Søllerød bolden dybt på Towers’ banehalvdel, og efter recover af Towers startede de drivet på egen 20 yard-linje. Towers viste lovende spil og bevægede sig hurtigt frem ad banen, hvor Kasper Skyum løb den til Gold Diggers’ 35 yard-linje, men tabte bolden, hvorefter Gold Diggers recoverede. På næste drive spillede Gold Diggers 4 og ud, og Towers havde igen possession. Igen viste Towers gode takter, men formåede ikke at komme længere op ad banen end til sin egen 35 yard-linje. Towers puntede, og Søllerød startede fra egen 10 yard-linje. Forsbøl løb selv bolden til fire nye forsøg. På næste spilserie blev han sacket, og på 2. down blev han tacklet, så han mistede hjelmen, og måtte udgå fra kampen. Søren Bakbøl blev sat ind for at styre angrebet. Dommerne fløjtede for slutningen på halvlegen med en pausestilling 0-0.

Gold Diggers dominerede spillet i anden halvleg, men formåede ikke at få point på deres drives. Towers kom sjældent tæt på endzone, men efter et misset field goal af Peter Fromberg, så det ud til at tage pusten fra Gold Diggers. Der blev i stedet dømt leaping på kicket, så Gold Diggers fik fire nye forsøg på Towers 12 yard-linje. På det efterfølgende drive blev det ikke til noget for guldgraverne. Towers overtog bolden, men fumblede bolden på deres 2. down, og Gold Diggers recoverede bolden på Towers 12 yardlinje. På Søllerøds spilserie havde Towers så godt styr på hand off’et til Frederik Knudsen, at Gold Diggers ikke formåede at løbe den til endzone. På 4. down sparkede Peter Fromberg sikkert et field goal, og Diggers var foran 3-0 i starten af 4. quarter.

Resten af 4. quarter blev en rodet affære, hvor Gold Diggers’ spil utroligt nok blev endnu mere konservativt, og Towers’ angreb måtte se sig slået af et stærkt Gold Diggers defense. Søllerød endte med at tage et knæ, og vandt dermed semifinalen 3-0.

Scoringer
1. quarter
– no score –

2. quarter
– no score –

3. quarter
– no score –

4. quarter
3-0 Peter Fromberg FG
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Troels Vestergaard: Nu gælder det
Se interviewet med Søllerøds Head Coach Troels Vestergaard, som var lettet og meget glad ovenpå den snævre sejr.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/ikyZZD7Ehtc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Peter Herbild: Vi skal hjem og bygge op
Se interviewet med Towers’ Head Coach Peter Herbild, som fortæller om en hård sæson både i ligaen, men også i Champions League.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/nXtKGyXp_Vg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]