Foto: SGD Media; Jakob Vels

Søllerød Gold Diggers (3-0) tog i dag i mod Triangle Razorbacks (0-3), og mange var nok overrasket over, at se et SGD offense uden amerikanske QB Aaron Ellis på banen. Aaron Ellis’ kontrakt er ophævet og han er rejst videre mod Finland. Derfor var det RB Rasmus Carøe, der startede som QB mod Razorbacks. Til gengæld have Razorbacks taget en gammel kending med, da RB Geoffrey Lewis, som har været ligaens mest dominerende RB i en lang årrække, var at finde på banen.

Razorbacks starter med bolden og et langt return af norske Sigurd Grov, sætter offense i en god position, hvor Reed Gottula finder TE Mark Meter i endzone på kampens første spil.

For anden uge i streg, blokerer SGD et punt, da Pol Cunillera bryder hurtigt igennem og rammer bolden, da den bliver sparket, hvorfor SGD får en god udgangsposition. Kort efter udgår dagens QB Rasmus Carøe med en skade og WR Taylor Ekstrom træder ind i rollen. Det er derfor heller ikke mere end en håndfuld kast, som SGD får kastet afsted i løbet af kampen, hvor det tunge læs blev trukket af RBs Christian Vahl og Edu Molina og den offensive linje. Det var da også en RB, der satte de første point ind, da Christian Vahl scorer og bringer SGD foran 8-7. Den næste scoring kommer fra Edu Molina, som sender SGD til pause med en føring på 16-7.

Søllerød starter med bolden i anden halvleg og på deres første pass play taber QB Ekstrom bolden, som Razorbacks først kaster sig over og endnu engang er de i en god position til at få sat point på tavlen. Søllerøds defense står solidt og Razorbacks kommer derfra med blot 3 point.

Det er ikke de store offensive højdepunkter, som kan fremhæves og derfor er det naturligvis også et defensivt spil, der reelt afgør kampen, da SGD CB Ajdin Djurdjevic griber sin tredje interception i sæsonen, ved stillingen 16-10. I mod kampens slutning løber Taylor Ekstrom et kort touchdown, som afgør kampen, da det bliver til 24-10.

SGD kan tage på sommerferie på førstepladsen og har set rigtig stærke ud, særligt på den defensive side af bolden. De skal naturligvis bruge sommerferien på at finde en ny QB og få folk friske igen. De behøver ikke at genopfinde den dybe tallerken, da de har gang i nogle gode takter, som kan finjusteres. Deres defense har, som sagt, spillet tre rigtig gode kampe, hvor man kan udpege en hel række profiler. Bl.a. havde Sam Taylor 24 taklinger inden dagens kamp, Ajdin Djurdjevic har nu grebet en interception i alle tre kampe. I sidste uge var det i overtime, i dag i slutningen af 4th. quarter.

SGD Media; Jakob Vels

Triangle Razorbacks har nu spillet 7 kampe siden de vandt Mermaid Bowl, hvor det er blevet til hele 6 nederlag. Det er atypisk, at de tillader mange point, og som nævnt i tidligere pre- og reviews, så mangler de playmakers. Norske Sigurd Grov gav en smag på hvad han kan, da han på kampen første return, bringer bolden i redzone. Samtidig var det også en smal roster, der kom til Søllerød i dag og flere af deres offensive linjemænd fik ekstra spilletid på den defensive side af bolden. Lige nu kan det være svært at forestille sig, at Razorbacks får vendt skuden i indeværende sæson. Men er der én ting football fans har lært, må det være, at man aldrig må afskrive Razorbacks, så det bliver spændende at se dem i deres første kamp efter sommerferien.

Søllerød Gold Diggers’ næste kamp er den 14. august på hjemmebane, hvor AaB 89ers kommer på besøg.

Triangle Razorbacks spiller en uge senere, den 21. august, hvor de tager turen til Gentofte, hvor Towers sørger for værstskabet.