Foto: SBC Photo

Lørdag gæster National Ligaens ubesejrede mandskab, Copenhagen Towers, Aarhus og Aarhus Tigers i grundspillets sidste kamp.

Sidste kamp før slutspillet

Grundspillets sidste kamp står for døren i weekenden når Aarhus Tigers tager imod Copenhagen Towers. I denne korte og specielle udgave af National Ligaen er dette kamp nummer fire for begge hold og dermed den sidste kamp i sæsonen for Aarhus Tigers’ vedkommende. Med en sejr over Copenhagen Towers kan Aarhus Tigers komme op på samme win percentage som Triangle Razorbacks, der dog har slået aarhusianerne med 6-41 i sæsonens første kamp.

Udeholdet fra Copenhagen Towers er ubesejrede er er også sikret at blive nummer et i grundspillet frem mod at sæsonen spidser til i slutspillet. Derfor er det også en kamp, der er uden den helt store betydning på papiret. Ikke desto mindre er det to hold, der mødes for første gang i sæsonen og to hold, der helt sikkert vil vise deres bedste side frem inden vi går ind i slutspillet.

Copenhagen Towers har længe haft overhånden i de to holds indbyrdes opgør, hvor man skal knap fem år tilbage for at finde Aarhus Tigers’ sidste sejr over Copenhagen Towers, da de slog Copenhagen Towers i Gentofte i en målfattig kamp, som endte 10-16. Copenhagen Towers har dog sat over 100 point på tavlen i sæsonens første tre kampe, som formentlig gør, at det denne gang bliver et mere målrigt opgør selvom Aarhus Tigers kun har ét enkelt touchdown i snit pr. kamp i denne sæson.

Sporten rammes af nyt forsamlingsforbud

Copenhagen Towers er ligaens eneste ubesejrede mandskab, men kan stå overfor nogle markante problemer i den kommende tid. Det skyldes coronavirussen, som i starten af ugen satte en ordentlig stopklods for ligaens førerhold. Et nyt forsamlingsforbud på maks 50 personer giver derfor nogle irriterende konsekvenser både sportsligt og økonomisk for Copenhagen Towers.

Et Copenhagen Towers mandskab, der så småt havde glædet sig til et slutspil, hvor man kunne invitere flere tilskuere på lægterne og få endnu mere opbakning i den sidste del af sæsonen, hvor det begynder at spidse til. Forsamlingsforbuddet gør det dog helt umuligt for Copenhagen Towers at afholde nogle kampe på Gentofte Stadion.

Copenhagen Towers’ formand Jakob Munksgaard var også tidligere på ugen live igennem på DR, hvor han fortalte, at han ikke vidste, hvorvidt holdet er købt eller solgt, når man også står overfor weekendens kamp i Aarhus, der har et andet lokalt forsamlingsforbud.

Forhåbentlig får holdene dog lov til at spille, så det hele kan afvikles efter planen og en i forvejen forvirrende sæson kan afvikles efter den nye planlagte standard.

Aarhus Tigers tager imod Copenhagen Towers på lørdag d. 12/09 klokken 14.00 på Engelundsvej 11, 8260 Viby J, Danmark.

Facebook begivenhed:

 

Seneste fem indbyrdes kampe:

25.05.2019 – Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 49-20

13.04.2019 – Aarhus Tigers – Copenhagen Towers 8-40

01.09.2018 – Aarhus Tigers – Copenhagen Towers 8-45

16.06.2018 – Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 35-20

23.09.2017 – Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 62-12