Foto: Michael Quist

Sæsonens sidste kamp i grundspillet står for døren i National Ligaen og topholdet Copenhagen Towers tager hjemme imod oprykkerne fra Odense Badgers.

Sidste kamp venter i weekenden

Copenhagen Towers kunne i sidste spillerunde med en sejr over Søllerød Gold Diggers med de vilde cifre 68-22 sikre sig National Ligaens førsteplads forud for de resterende kampe i playoff frem mod det eftertragtede Mermaid Bowl.

Odense Badgers er at finde i den modsatte ende af tabellen, hvor det blot er Frederikssund Oaks, der er at finde lavere rangeret. Dette skyldes Frederikssund fratrækning af holdet fra landets bedste række og har dermed også givet oprykkerne fra Odense Badgers deres eneste to sejre i denne sæson, hvor man er blevet tildelt to 50-0-sejre.

Det har blot lykkedes for Odense Badgers at sætte 42 point på tavlen i de resterende andre otte kampe, hvor klubben har været ramt af den hårde kvalitet, som National Ligaen har budt på. Det er dermed også to modstridende hold på næsten alle parametre, som søndag brager sammen i sæsonens sidste kamp i grundspillet for deres vedkommende.

National Ligaens laveste scorende hold med blot 4,7 point i snit, hvis der ses bort fra de to kampe mod Frederikssund Oaks. Copenhagen Towers har til gengæld været det mest scorende hold i National Ligaen, hvor de uden de to tildelte sejre har sat 37,4 point på tavlen på kampen, som er en delt førsteplads med rivalerne fra Søllerød Gold Diggers.

Også de to holds defensiv har været på hver sine opgaver i denne sæson, hvor der blot er indkasseret 18 point i snit for Copenhagen Towers, hvor det for Odense Badgers har været 42,8 point pr. kamp, som man har indkasseret, hvilket bl.a. er én af grundene til, at det har været svært for oprykkerne at få nogle sejre.

Dermed er det altså lidt to modsætninger der mødes i sidste kamp i grundspillet, men Copenhagen Towers er som sagt sikre på National Ligaens førsteplads og kan dermed bringe nogle af reserverne i brug, hvilket kan gøre kampen spændende og intens med et måske overraskende nederlag for første gang i 31 forsøg?

Kampen bliver skudt i gang kl. 14.00 på Gentofte Sportspark på søndag d. 8. september.

Facebook event:

 

Copenhagen Towers’ seneste tre opgør

31/08 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 14-28

23/08 – Copenhagen Towers – Søllerød Gold Diggers 68-22

17/08 – Frederikssund Oaks – Copenhagen Towers 0-50 (tildeling)

 

Odense Badgers seneste tre opgør

25/08 – Odense Badgers – Frederikssund Oaks 50-0 (tildeling)

18/08 – AaB 89ers – Odense Badgers 36-0

22/06 – Odense Badgers – Aarhus Tigers 8-62