Det blev en hård velkomst i National Ligaen for nyoprykkerne fra Odense Badgers, da de lørdag startede sæsonen i Tigers. Tigers satte sig fra start på kampen, som endte 39-0.

Foto: Aarhus Tigers


Første kamp i NL for Odense Badgers blev hård kost for fynboerne. Tigers kom ud fra start som lyn og torden med scoringer af WR Frederik Daugaard og RB Rickey Stevens, kun adskilt af en Safety af DE Simon Yde. Tigers QB Tim Morovick så rigtig stærk ud, og viste hvorfor Tigers havde valgt at bringe den stærke QB profil ind på holdet. Den amerikanske QB førte med sikker hånd Tigers offense til to scoringer i 1. quarters første 5 minutter. På et designet løb af QB’en gik det dog galt i et skarpt cut, og Morovick måtte udgå med hvad der lignede en slem knæskade.

Tigers backup QB Troels Andersen kom på banen, og han måtte bruge 2 quarter på at finde sig til rette på banen. Odense Badgers kæmpede det bedste de havde lært, og der var gode momenter, men holdet nåede aldrig Tigers endzone. Tigers defense sad hårdt på Odense hele kampen igennem, og det var da også Tigers defense der startede scoringen i 2. halvleg. S Marko Ilic interceptede et pass ved sidelinien og tog den hele vejen til et TD for Tigers. 

Morovick’s skade lagde naturligt en dæmper på Tigers sidelinje, men alligevel sluttede Tigers af med yderligere en scoring i 3. quarter, da et Troels Andersen pass ramte en helt åben Chris Nielsen i hjørnet af Badgers endzone. Lasse Lykke løb 2 ekstra points ind inden kampen gik i 4. quarter. Rickey Stevens lukkede underholdningen i Aarhus af, med et catch and run TD på et kast fra Troels Andersen, der sluttede kampen ganske fint af foran små 300 tilskuere i Aarhus.

Scoringer

Quarter 1

6-0: TD Rickey Stevens, pass fra Tim Morovick

8-0: 2 pt conv. Frederik Daugaard, pass fra Tim Morovick

10-0: Safety, Simon Yde

16-0: TD Frederik Daugaard, pass fra Tim Morovick

18-0: 2 pt conv. Tim Morovick

Quarter 2

Quarter 3

24-0: Marko Illic Int. for TD, 2 pt conv. no good

30-0: TD Chris Nielsen, pass fra Troels Andersen

32-0: 2pt conv. Lasse Lykke

Quarter 4

38-0: TD Rickey Stevens, pass fra Troels Andersen

39-0: PAT good, Andreas Worm