Foto: Mikkel Bo Rasmussen/ Nini Blentved – Towers Media

Lørdag brager de sidste mange års giganter fra Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers sammen i en kamp om top 3 placeringerne.

To hold i form

En lidt svingende start for Triangle Razorbacks i denne sæson, der måtte lave nogle ændringer hen mod opstarten til denne sæson. To nederlag ud af de første fem kampe blev det til, hvor man tabte med 21-16 til Aarhus Tigers og 39-47 til Copenhagen Towers. Dog har Triangle Razorbacks genfundet formen og vundet de seneste fem kampe og sneget sig op på en tredjeplads i National Ligaen, blot bagved netop Copenhagen Towers og Aarhus Tigers.

Et Triangle Razorbacks hold i form, hvor både offense og defense er sprudlende. Triangle Razorbacks står noteret for ligaens bedste defense, der blot har indkasseret 124 point i 9 kampe, svarende til 13,7 point pr. kamp. Et yderst imponerende snit, som også fremviser den klassiske defensive linje vi kender fra Vejle holdet. Også offense nærmer sig ligaens bedste og har stået for 356 point, kun overgået af Copenhagen Towers med 370 point, der dog har en kamp i hånden.

Lige ved og næsten for Razorbacks

Som benævnt endte sidste møde mellem de to hold med en snæver sejr til Copenhagen Towers på 47-39 i Vejle. En kamp midt i sæsonen, der bød på buldrende offense i begge ender, hvilket også blev afspejlet i resultatet, en af sæsonens mest målrige opgør.

Copenhagen Towers har dog siden mødet med Triangle Razorbacks fortsat stime og gjort rent bord. Imponerende otte sejre ud af otte mulige i National Ligaen gør dem til ligaens suveræne tophold og med en yderst sprudlende offense med især Dayton Winn, kunne hjemmekampen i Gentofte meget vel ligge til de lilla og hvide endnu engang.

Et opgør der de sidste mange år har været at se i slutfasen af playoff og endda i flere Mermaid Bowls. To hold der egentlig har været nærmest fast bestanddel i Mermaid Bowl de sidste 10 år. Et meget jævnbyrdigt opgør der altid yder football i topkvalitet og hits for alle pengene.

Hvorvidt Copenhagen Towers kan opretholde en historisk og fuldstændig imponerende sæson, eller om Triangle Razorbacks kan få skovlen under topholdet og snige sig op på andenpladsen i National Ligaen får vi svarene på lørdag eftermiddag i Gentofte.

Kampen spilles lørdag d. 8. september på Rundforbi stadion på Gentofte Sportspark, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte – på den træningsbanen K2 med kampstart klokken 14.00.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/449249965566414/                          

Seneste indbyrdes opgør:

03/06 -2018 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 39-47

09/09 – 2017 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 13-42

18/06-2017 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 33-7

08/10-2016 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks – 18-22

19/06-2016 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks – 20-13