Foto: Per Falkeborg Fotografi

Lørdag eftermiddag brager Aarhus Tigers og Copenhagen Towers sammen på Gentofte Sportspark i en yderst vigtig kamp for udeholdet.

Hold med to forskellige formkurver

Aarhus Tigers og Copenhagen Towers har allerede mødtes i denne sæson, hvilket endte ud med en storsejr til Copenhagen Towers. En kamp som fremviste store kvaliteter fra Copenhagen Towers’ import, Ashton Heard. En kamp, der også bar præg af, at Copenhagen Towers trods stor udskiftning havde fundet en fast base i defensiven.

Foruden dette har Copenhagen Towers fået en storsejr over Frederikssund Oaks og senest over Søllerød Gold Diggers. Dermed er Copenhagen Towers også en af to ubesejrede hold tilbage i National Ligaen, sammen med Triangle Razorbacks. De forsvarende danske mestre ligner dermed igen i denne sæson et hold, som ikke ser sig tilbage, hvor imports Ashton Heard og Daniel Higgins er begyndt at finde formen i Danmark.

Aarhus Tigers startede sæsonen formidabelt ud med en fremragende kamp mod Odense Badgers, hvor holdet vandt med hele 39-0. Derefter fulgte den føromtalte kamp mod Copenhagen Towers i Aarhus. Aarhus Tigers måtte dog også se sig slået i Aalborg, da holdet i april var med til at give aalborgenserne, deres eneste sejr i indeværende sæson. Dermed står hjemmeholdet, Copenhagen Towers, også til at være favoritter i weekendens kamp.

Copenhagen Towers retter fokus på National Ligaen

Som benævnt på Nationalligaen.dk måtte Copenhagen Towers se sig slået af Helsinki Roosters i sidste uge i den internationale turnering, IFAF’s European Club Team Championship. En tæt kamp, hvor udeholdet, Helsinki Roosters, fik sat den sidste og afgørende scoring på tavlen med blot 14. sekunder tilbage på klokken.

Dermed blev der ikke noget internationalt titelforsvar for Copenhagen Towers. Dette gør derfor også at de forsvarende danske mestre har rettet fokus fuldt ud på at forsvare titlen som danske mestre i National Ligaen.

Kampen kan dermed være et vendepunkt for Aarhus Tigers, men også en fortsættelse af Copenhagen Towers’ ubesejrede stime.

Kampen spilles lørdag d. 25. maj på Gentofte Sportspark, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte.

Seneste indbyrdes opgør

13/04 -2019 – Aarhus Tigers– Copenhagen Towers 8-40

01/09-2018 – Aarhus Tigers – Copenhagen Towers 8-45

16/06 – 2018 – Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 35-20

23/09 -2017 – Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 62-12

19/08 – 2017 – Aarhus Tigers – Copenhagen Towers 8-14