Kasper Skyum er startende QB på A-landsholdet. I forrige sæson spillede han for AaB 89ers, men i denne sæson skal han spille for Copenhagen Towers. Vi har fanget Kasper, og hørt ham om hans forventninger til den kommende sæson.

Op til sæsonen ser det ud til at Kasper skal afløse, JR Artozqui, som efter mange år i Danmark er taget hjem til USA, hvorfor Copenhagen Towers for første gang i mange år ikke har en import-spiller på QB positionen. Der venter Kasper og holdet et hårdt kampprogram, hvor især Champions League er et stort fokuspunkt. For Kasper personligt, bliver det en sæson, som indebærer en masse nye og krævende udfordringer.

” I Champions League står vi overfor nogle svære modstandere. Vi skal spille mod Carlstad Crusaders, som er fem gange svensk mester, og Helsinki Roosters som er forsvarerende Champions League mestre. Derudover glæder jeg mig til, at se hvordan den nye turneringsstruktur kommer til at fungere.”

Er der et større pres hos Danmarksmestrene?

”Nej, jeg føler ikke noget pres, men samtidig er jeg klar over, at der er nogle forventninger til klubben – både internt og eksternt, så jeg tager min opgave meget seriøst. Derudover er det en holdopgave at nå vores mål, men jeg glæder mig, og ser frem til en sæson hvor alle har som målsætning at slå os.”

At skulle efterfølge JR Artozqui

I den forgange sæson, havde Copenhagen Towers, som tidligere nævnt, JR Artozqui, som QB. Han havde stor betydning for holdet både på og udenfor banen.

” Jeg er ikke JR Artozqui. Jeg kan ikke de samme ting som ham. Jeg har et skillset, som handler mere om read og hurtig release. Vores angreb er også justeret efter dette. Både Christian Lisby og jeg kæmper om pladsen hos Towers. Det er med til at presse os til det yderste. Towers skal nok får en kompetent Quarterback, når sæsonen starter.”

Første kamp i den nye sæson for Kasper Skyum og Copenhagen Towers er den 11. april mod hans gamle klub AaB 89ers.

[av_one_half first][/av_one_half]

[av_one_half]

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′]

Kasper Skyum
Position: QB
Nummer: 14
Klub: Copenhagen Towers
[/av_promobox]

[/av_one_half].