Den danske kæmpe Andreas Knappe der i år har været kaptajn og starter på den offensive linje for UCONN spillede i går sæsonens sidste kamp da han og resten af UCONN Huskies mødte Marshall Thundering Herd i St. Petersburg Bowl. Foruden Knappe havde kampen også et andet skandinavisk islæt da svenske Sebastian Johansson startede på Thundering Herds offensive linje. Desværre måtte Knappe og UCONN Huskies se sig slået 16 – 10 i et tætspillet kamp.

Selvom Huskies sluttede sæsonen med et nederlag og dermed også med en losing record (6 og 7) er der grund til optimisme på holdet der sidste år sluttede 2 og 10, og dette års St. Petersburg Bowl blev også enden på 4 sæsoner uden bowl kampe for Huskies. Andreas Knappe går derfor en spændende offseason i møde og formår UCONN at bygge videre på dette års positive takter kan det blive ikke bare til flere bowl kampe for The Huskies, men også et fremragende ”udstillingsvindue” for den store dansker.

Før bowlkampen havde UCONN ikke spillet i en Bowl kamp siden Fiesta Bowl i 2011. Dengang var senere National Liga profiler Alex Molina og Alex Polito på Huskies roster.

Læs mere om kampen her.

Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra Andreas Knappe inden deadline.

Se highlights fra kampen: http://espn.go.com/video/clip?id=espn:14438976