Han kunne ikke fuldføre sin Pro Day. Alligevel leverede danske Andreas Knappe en virkelig stærk præstation, da han onsdag førte sig frem til University of Connecticuts (UConn) Pro Day. Det skriver Draftday.dk.

Desværre skadede danskeren sit baglår under sit første 40 yard-løb, og det kostede det andet løb på distancen og de efterfølgende positionsøvelser. Skaden er slet ikke alvorlig, men kostede altså alligevel resten af skolens Pro Day, fordi han ikke ville forværre skaden.

Men forinden hoppede Andreas Knappe 30 inches vertikalt, hvilket ville have været det femtehøjeste hop ved The Scouting Combine, hvor danskeren ikke var inviteret. Han pumpede vægtstangen 23 gange i bænkpres – også solidt – og han nåede endda 25 repetitioner, men to af de 25 repetitioner blev trukket fra, fordi han ikke strakte armene helt ud.

En 40 yard-tid på mellem 5,19 sekunder og 5,27 – ifølge forskellige stopure – var også mere end solid for en spiller den størrelse.

Andreas Knappe kunne dog ikke vise sit værd under positionsøvelserne, men når han er fit igen, gennemfører han en seance, som bliver optaget på video og efterfølgende sendt til samtlige 32 NFL-hold.

Der var 20 NFL-hold der havde repræsentanter ved UConns Pro Day. Og der er interesse for danskeren. På fredag er han nemlig inviteret til et personligt visit med San Francisco 49ers, der dog kun bliver afviklet, hvis han er skadesfri. Flere andre visitter kan også være i støbeskeen, fortæller hans agent John Pace til Draftday.dk. Han fortæller, at “flere hold” gerne vil se Andreas Knappe an.

Der er fortsat debat i draftmiljøet om hvorvidt den tidligere Silkeborg Phoenix og Triangle Razorbacks-spiller, blandt andet på grund af hans relativt høje alder, bliver draftet, men præstationerne ved UConns Pro Day har formentlig ikke skadet hans chancer.

Svaret på om Andreas Knappe bliver en af de 253 spillere, der bliver draftet til et af de 32 NFL-hold får vi først den 27.-29. april. Draften foregår i Philadelphia og Cleveland Browns er førstevælger.