Sidst DAFF talte med Kristian Wredstrøm, havde han netop underskrevet sit letter of intent med Wagner College. I dag er Kristian godt i gang med sit andet semester på Wagner. Vi har talt med Kristian om hvordan det er at gå på college og hvad han laver i sin hverdag.

Hvordan er det at gå på college?

La Lumiere var en lille skole, så det er en stor omvæltning, hvor jeg skal vende mig en ny mentalitet. Vi er lige om lidt færdig med off-season, hvor vi har løftet vægte og konditionstrænet. Det er større og mere intenst. Det er en fed omvæltning.

Spring Ball starter d. 26. marts, hvor vi skal tilbage i udstyret og træne med bolde og til at lave tacklinger, hvor vi forbereder os til sæson-starten. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Hvordan går det med footballen?

Football mæssigt går det godt. I off-season er vi blevet rangeret på en karakterskala, hvor de måler på parametre i træningen, så fx hvor meget vi kan løfte og hvor meget vi har udviklet os. Her er jeg med i top 20 ud af 100 spillere.

Jeg har skiftet position siden jeg kom til. Vi har individuelle møder med Head Coachen, og på et af disse møder talte vi om hvordan jeg syntes at defense ville ligge til mig. Jeg klarede mig godt som RB, men den måde jeg løber bolden på er meget fysisk, og derfor spurgte han mig om jeg ville prøve linebacker positionen. Det er ikke noget nyt for mig at høre, at jeg kunne gøre det godt som LB, jeg havde også samtaler med Head Coachen på La Lumiere om samme pointe.

Defense er helt nyt for mig. Jeg er lidt bagud i forhold til de andre, fordi jeg skal lære en helt ny playbook, og jeg skal skifte mentalitet. Det er ikke noget jeg er nervøs for – jeg skal nok komme efter det.

Hvad forventer du af sæsonen?

Jeg glæder mig til at se hvor meget bedre jeg er blevet i Off-season. Vi skal spille nogle kampe i foråret, hvor der er et begrænset antal spillere (55-65 spillere) der tager med. Det vil sige at der er omkring 40 spillere der bliver hjemme. Mit mål er at komme med på traveling-squad. Jeg håber på at få spilletid på special teams eller som LB. Jeg regner ikke med at blive starter.

Hvordan ser din uge ud?

I off-season, som vi slutter lige som lidt, der styrketræner og løber vi. Jeg står op kl. 06:00 og løfter vægte kl. 07:00. Så spiser vi morgenmad omkring kl. 8:30-09:00, og så har jeg timer fra kl. 11:00. Dette gør jeg hver mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Hver onsdag og fredag laver vi konditionstræning kl. 07:00, og spiser morgenmad omkring kl. 08:30.

Når springball starter, så er der træning hver dag fra 6-8, sammenlagt med styrketræning.

Hvad er dine forventninger til fremtiden?

Det kommer an på mange ting. Jeg kan godt se mig selv på graduate school, hvor jeg får min master. NFL er langt ude i fremtiden, og det ville selvfølgelig være fedt. Det ville være fedt at jeg kunne få en pro-day, hvor jeg kan vise de forskellige scouts hvad jeg kan.

Hvad tænker du om den kommende NL sæson?

Jeg har ikke mulighed for at følge meget med. Men jeg følger med hos mine venner og de store events. Det ser godt ud for Gold Diggers, de er et stærkt hold, og er blevet forstærket af nogle gode spillere. Det bliver en spændende sæson.

[av_one_half first][/av_one_half]

[av_one_half]

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′]

Kristian Wredstrøm
College: Wagner
Højde: 180
Vægt: 100 kg
Position: Inside LB
Dansk klub: Søllerød Gold Diggers
[/av_promobox]

[/av_one_half].