Foto: Søren Søe-Jensen

Der bliver hårde tacklinger og kamp til stregen når Amager Demons på søndag er vært for kampen mod Herlev Rebels. Begge hold har masser at spille for, når de går på banen, da en sejr kan sikre begge hold en slutspilsplads i dette års playoffs.

Der er ingen tvivl om at begge hold går til kampen med stor selvtillid og sikkerhed efter at de begge sikrede sig en plads i playoffs i den forgange weekend. Men selvom begge hold allerede er sikre på at spille om de sjove pladser, er der bestemt ikke planer om at spare på kræfterne fra nogen af holdene. For begge hold handler det om at holde momentum fra forrige kampe men samtidig også få det sidste på plads inden playoffs starter.

Koncentrationen skal være den samme

Selvom begge hold, som sagt er sikre på at spille der hvor det virkelig tæller, bliver der bestemt ikke taget let på opgaven. Som Rebels HC Daniel Lassen udtaler: ”Det her er en kamp på lige fod med alle andre. Vi har ingen planer om at sænke niveauet i forhold til de andre kampe. Samtidig er vi også nødt til at fokusere på vores egne ting og se om vi kan identificere nogle styrker og svagheder hos os selv”. 

John Stevenson udtaler samtidig: ”Vi skal holde det momentum vi har opbygget og blive ved med at være fleksible både på offense og defense. For os handler det meget om at overraske modstanderen hver gang vi har chancen. Og så prøver vi altid at kigge efter nye måder at udnytte de muligheder som vores modstandere giver os”.

Selvom begge hold går til kampen med stor motivation, er det ikke begge mandskaber der kommer til kampen uden udfordringer. Hos Amager Demons er der nogle skader på den offensive linje der, ifølge coach John Stevenson, kommer til at give nogle udfordringer. Men det er del af sporten og det er lige for alle hold uanset hvilket niveau man spiller på ifølge ham. Hos Herlev Rebels er der ikke flere skader end normalt men de skader der har brug for pause får det naturligvis. Der er ingen grund til at risikere noget på nuværende tidspunkt.

Herlev har tidligere på sæsonen haft en utrolig smal trup, men over de seneste kampe har de virkelig vundet noget momentum og fået spillet til at flyde på begge sider af bolden. Amager Demons kommer til kampen ovenpå en komfortabel sejr over Horsens Stallions og Rebels har senest vundet over Aab 89ers.

Kampen spilles på søndag den 13. september klokken 14:00 bag Amagerhallen på Løjtegårdsvej.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1411673152480051/

Seneste opgør
25/5-2013: Demons VS Rebels: 6-57
30/6-2013: Rebels VS Demons: 61-28