Foto: 1st Down Photo

Det er sæsonens vigtigste kamp for både Herlev Rebels og Amager Demons, når de søndag mødes i Herlev. Vinderen af kampen skal spille wild card-kamp, mens taberen skal spille om at undgå at rykke ud af National Ligaen

Det kan virke noget uoverskueligt, når man kigger på stillingen i National Ligaen her inden sidste spillerunde. Én ting er dog sikker for Rebels og Demons; skal man i slutspillet kræver det en sejr på søndag.

Begge hold har haft det svært i denne sæson, og efter sommerpausen er det blevet til to nederlag til både Rebels og Demons. På trods af udfordringerne er slutspillet stadig inde for rækkevidde.

Amager Demons kommer til opgøret som små favoritter, og mon ikke at en del tilhængere vil tage den forholdsvis korte køretur til Herlev for at støtte holdet, mens hjemmeholdet også må forvente massiv opbakning på lægterne. Det bliver formentlig spændende til det sidste, og kan i høj grad afgøres af, hvem der har bedst styr på nerverne.

Ronnie Kjær, head coach for Rebels, fortæller om holdets optakt til kampen “Efter vi fik den store røvfuld i Aarhus, havde vi en uge efterfølgende, hvor man virkelig kunne mærke, at holdet var brugt. Men med Aalborgs sejr over Amager og fornyet tro på tingene har vi lige haft en fantastisk træningsuge, hvor vi virkelig har fået trænet godt, og er blevet mere skarpe.”

Til spørgsmål om hvorfor folk skal se kampen live på søndag siger Kjær: “Fordi dette bliver en kamp om overlevelse og vi er 2 hold som står godt til hinanden. Så jeg er ikke tvivl om det blive en fed kamp med masser af hård fight og store hits!

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Amager Demons’ head coach.

Kampen spilles søndag d. 11. september klokken 14.00 på Herlev Rebels’ hjemmebane.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1408924342458676/

Seneste indbyrdes opgør:

13.9.2015 – Amager Demons – Herlev Rebels – 18-8

30.6.2013 – Herlev Rebels – Amager Demons – 61-28

25.5.2013 – Amager Demons – Herlev Rebels – 6-57