Foto: 1st Down Photo

De mødtes i sidste sæsons Mermaid Bowl, og lørdag aften står de så igen overfor hinanden. Triangle Razorbacks byder Søllerød Gold Diggers velkommen, og med en sejr vil Razorbacks muligvis stadig kunne hente grundspillets førsteplads

Da holdene Triangle Razorbacks og Søllerød Gold Diggers for lidt over et år siden mødtes i Mermaid Bwol førte Gold Diggers det meste af kampen, og var tæt på at levere en af sæsonens store overraskelser. Razorbacks viste sig dog for stærke til slut. For stærke var de også, da de tidligere i denne sæson mødtes. Her vandt Razorbacks 23-7 i det nordsjællandske. Dengang havde Gold Diggers en regulær off-day, og det bliver bare straffet, når man møder Razorbacks.

Triangle Razorbacks kan som tidligere nævnt stadig gøre sig håb om førstepladsen. Det kræver først og fremmest, at de selv slår Gold Diggers, men allerede tidligere lørdag kan det være afgjort, hvis Copenhagen Towers har held med at slå Aarhus Tigers. Husk at du kan læse om alle de mulige slutspils-scenarier her.

Razorbacks har gjort klar til den helt store football-fest med underholdning og konkurrencer, og der har hele ugen være kærlige drillerier på de sociale medier mellem de to klubber.

Gold Diggers er det eneste hold vis plads i grundspillet allerede er afgjort, da de uanset resultatet vil slutte som nummer tre, men det betyder bestemt ikke, at kampen er ligegyldig for dem. Head coach Troels Vestergaard udtaler til Sgdfootball.com: “Vi gør hvad vi kan for at blive klar til playoff. For os handler det om at finde en rytme og arbejde på de små ting igennem hele kampen. Alt der kan hjælpe os med at blive klar til playoff. Alle SGD tilhængere kan godt forvente et tændt SGD-hold på lørdag, vi kommer for at vinde.

Også Razorbacks’ head coach, Thomas Linnemann, har givet en kommentar til Sgdfootball.com, om hvad man kan som tilskuer kan forvente lørdag aften. “De kan forvente sig noget godt football som det altid er når vi mødes. Det ender jo altid med at blive tæt mellem os og Gold Diggers.“, siger han.

Hjemmeholdet fra Vejle går ind til opgøret som favorit. De har haft krammet på Gold Diggers i deres seneste opgør, og selvom Gold Diggers formentlig har noget at bevise efter nederlaget til Towers, burde Razorbacks være i stand til at hive sejren hjem. Skulle Towers snuble til Tigers tidligere på dagen, må motivationen blot være endnu større for de forsvarende mestre. Omvendt var det netop omkring dette tidspunkt sidste sæson, at Gold Diggers for alvor ramte topniveau, og sker det igen, kan det blive yderst vanskeligt for Razorbacks. Uanset hvad er der en godbid til fans af National Ligaen, som kan se opgøret streamet på NL TV .

Kampen spilles lørdag d. 10. september klokken 19.00 på Vejle Atletik Stadion.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1572707943034927/

Seneste indbyrdes opgør:

14.5.2016 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks – 7-23
10.10.2015 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers – 21-17
12.9.2015 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks – 16-21
14.9.2014 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks – 20-42
17.5.2014 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers – 14-10