Foto: Fabian Noah Rasmussen / 1st Down Photo

På Store bededag mødes Frederikssund Oaks og Søllerød Gold Diggers, begge er 0-1 efter deres første kamp.

Oaks tabte 40-0 til Copenhagen Towers, i spillerunde 0, et resultat som ikke kom bag på mange.

Gold Diggers tabte overraskende 20-22 til AaB 89ers, og det bliver spændende at se om det var en smutter eller om Gold Diggers er et helt andet hold i år.

Begge hold har derfor alt at bevise i denne kamp, og derfor har vi med Head Coach Mark White fra Oaks, for at undersøge hvad NL-rookieholdet har oppe i ærmet.

Hvad skal i forbedre i forhold til jeres sidste kamp?

Først og fremmest skal vi forbedre os i to helt fundamentale ting, som bare ikke var godt nok. Blokeringer på offense, samt tacklinger defense er blevet trænet.
Vi skal spille meget bedre special teams, det var et problem for imod Towers. Derudover forventer jeg en stærk indsats af vores løbeangreb. Jeg syntes vi viste nogle gode takter mod Copenhagen Towers, og det handler bare om de små detaljer i spillene og vores kastespil skal i gang, og vi skal være bedre til sætte vores forskellige typer i spil. 

Hvem ser du som den vigtigste spiller på jeres hold?

Det er klart der er stort fokus på henholdsvis Jonas ”JJ” Jørgensen og Patrick ”Homie” Tambour, som udgør vores mest prominente duo. I vores første kamp kunne vi ikke finde timingen i vores kastespil, men jeg vil alligevel fremhæve receiver gruppen og håber at spillere som sidste års offensive MVP Mads ”Officer” Dahl og co. kan træde i karakter. 

Det var lidt af en overraskelse at AaB vandt over Gold Diggers, hvad kan I tage med fra den kamp?

For os har været vigtigst at forbedre os selv ift. uge 0. Det var ikke den Oaks Football som vi ønsker at spille. Derfor har fokus været på de små detaljer fra den kamp, men det er da klart at et resultat som det i weekenden beviser Søllerød Gold Diggers, måske er mere til at tale med end man skulle tro. Dog vil jeg sige at uanset sidste uges udfald, ville jeg tro vi havde en chance.

Vinder I på fredag?

Hvis vi spiller op til vores bedste, og undgår penalties samt turnovers, også med denne grønne hær på sidelinjen så vil jeg altid ”picke” vores hold.  

Kampen spilles på Smartguard Field, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund der er Kick off kl. 14.00.