Oprykkerne fra Frederikssund Oaks har ikke ligget på den lade side, og selvom vi endnu ikke har passeret nytår, har Oaks allerede en forstærkning på plads fra Guds eget land.

Frederikssund Oaks vandt i den forgangne sæson holdets oprykningskamp mod Amager Demons, og derfor er holdet fra 2018 at finde i landets bedste række. Det betyder dog ikke, at Oaks har tænkt sig at vente på, at klokken slår midnat nytårsaften, inden de kaster sig ud i forberedelserne til den kommende sæson.

På Facebook har klubben annonceret, at man i den kommende sæson får tilgang af amerikanske Troy Porter Jr., som de seneste to sæsoner har spillet på Ottawa University i Kansas.

Porter Jr. kommer til at hjælpe til på den offensive linje, hvor han spillede i college, men det er samtidig en eksplosiv atlet, Oaks har fået.

Amerikaneren har således både baseball, kuglestød og atletik på sit CV, og det betyder, at der er en vis alsidighed gemt i Porter Jr. I high school var spilleren en del af sin skoles stafethold på 4×100 meter.

Aftalen med Porter Jr. og især den rettidige omhu, Frederikssund Oaks udviser, må ses som et positivt tegn for holdets chancer for at overleve i National Ligaen.

Som oprykkere må Oaks forventes at være underdogs i de fleste af holdets kampe i den kommende sæson. Især på den offensive linje betyder sammenhæng og sammenspil meget, og derfor må Oaks håbe på, at Porter Jr. kan få en masse træninger under huden med sine kolleger på den offensive linje.

Ud over at spille for Oaks kommer Porter Jr. også til at være en del af trænerteamet – ikke mindst i forhold til Oaks ungdomshold ned gennem årgangene. Oaks skriver på Facebook, at de har fokus på linjemændene i klubben.

Troy Porter Jr. forventes at ankomme til Danmark til februar, hvor han kan begynde at lære sine nye holdkammerater at kende.