Foto: 1st Down Photo

Søndags tog Frederikssund Oaks imod Triangle Razorbacks hjemme på Smartguard Field. Begge hold havde på forhånd spillet én kamp i ligaen, hvor det for Oaks var blevet til et nederlag mod de forsvarende mestre, Copenhagen Towers og for Razors vedkommende, var det blevet til en smal sejr over Oaks.

Razorbacks var inden kampen udråbt som favoritter, men Oaks var opsatte på at skabe en stor overraskelse. En overraskelse skabte de dog, da de imod tidligere meldinger, havde deres amerikanske QB, Aaron Ellis med til kampen.

Razor startede med bolden, og netop som nævnt i optakten, skulle det hurtigt vise sig, at kemien mellem QB Reed Gottula og WR Niko Lester, skulle blive afgørende, da det netop er et langt kast til Lester, som sætter de første point på tavlen. Da Oaks må gå fra banen efter deres første serie uden point, er det endnu engang Razors tur til at slå fra sig. Efter blot to spil, finder Gottula endnu engang Lester på et langt kast, som to gange bliver slået op i luften af defendere, men Lester holder fokus, griber bolden og løber den resten af vejen i endzone. Dog var der flag på spillet, så Razor måtte undvære deres scoring i denne omgang. Næste drive bliver sat op af en interception af Razors safety, Rasmus Dinesen. Derfor skal Geoffrey Lewis blot bruge 2 yards til sit første TD i kampen. I slutningen af 1st quarter, kommer Oaks’ safety, Jonas Jørgensen op med en fumble, og momentum kommer over til hjemmeholdet. Det var dog kortvarigt, da Razorbacks forcerer en fumble på Aaron Ellis, som de får fat i.

Razorbacks starter 2nd quarter med bolden, og det er også dem, der får sat den næste scoring på tavlen, da Gottula med en præcist kast, finder WR Martin Jepsen nede i hjørnet af endzone. Det bliver også 27-0 til Razor, da Gottula denne gang finder WR Benedict George Von Jagowi hjørnet af endzone. Inden pausen kommer Oaks på tavlen efter et langt drive, godt varieret af run og pass, som ender med et kast til tidligere nævnte safety Jonas Jørgensen, denne gang er han inde og spille WR. Stillingen er 27-7 i pausen.

Første scoring i anden halvleg, sættes ind af LB Dylan Reda, som er inde og spille FB og løber de 3 yards, der mangler for TD. Resten af kampen forløber uden de helt store højdepunkter, foruden Oaks’ scoring i 4th quarter, hvor Aaron Ellis kaster til Simon Hoeg, som er kampens sidste scoring. 33-14 til Razorbacks i en kamp, hvor de satte sig på begivenhederne fra kampens start.

Se flere billeder fra kampen fra 1st Down Photo: