Hjemmeholdet Aarhus Tigers besidder et angreb, som ser ud til at køre som smurt i øjeblikket, men med Gold Diggers uventet store pointhøst mod Towers, bliver Søllerød-mandskaber ikke let at få ned med nakken

Navnemæssigt er det en kamp af de helt store, når Aarhus Tigers lørdag tager imod Søllerød Gold Diggers, men kigger man på tabellen, er det en anden historie. Hjemmeholdet har i snit scoret omkring 35 point pr. kamp og vundet alle sine fire første dyster i denne sæson, mens Gold Diggers stadig har sin første sejr til gode.

I holdets sidste kamp så der dog ud til at være sket noget med angrebet, og det kan meget vel være Anthony Dimarsico, der har været den gnist, kampens udehold har ledt efter.

Amerikaneren blev oprindeligt hentet til klubben for at udnytte Morten Forsbøls stærke arm somen receiver, der kunne være et våben på ydersiden, men efter en skadesplaget start på sæsonen for Forsbøl startede Dimarsico under center for Gold Diggers.

Det kastede hele 46 point af sig mod et ellers stærkt Towers-forsvar, og selvom det ikke var nok til en sejr mod lokalrivalerne, må det have givet holdet tro på dem selv i forhold til sæsonens senere kampe.

Tigers får altså en ultrabevægelig quarterback, de skal gardere sig mod, når Gold Diggers kommer til Smilets By. Tigers har dog mødt både Tomahawks og Oaks i denne sæson, som også har meget bevægelige og kreative quarterbacks, men det er svært at måle sig med Dimarsicos hurtighed.

Et ellers velspillende Tigers-forsvar kan potentielt få problemer mod Dimarsico, som vi så Towers’ forsvar få, og sammen med et indtil videre porøst Gold Diggers-forsvar og Tigers angreb kan der være mange point at dele ud i kampen.

Om vi når helt op på de vanvittige 116 sammenlagte point, som Gold Diggers og Towers pressede scoretavlen op på er nok usikkert, men tilskuerne i Aarhus er så godt som garanteret god underholdning på stadion.

Kampen er i øvrigt Hall of Fame-kamp for Tigers, hvor der vil være en lille ceremoni for de nye medlemmer af de fine selskab, som vil blive afsløret i forbindelse med kampen.

 

De to hold mødes klokken 14 på Tigers hjemmebane på Engelundsvej 11 i Viby J.

Læs mere om kampen på Facebook her:

 

Tidligere opgør:

 

17.06.17 Sollerod Gold Diggers Aarhus Tigers 14 : 7
14.05.17 Aarhus Tigers Sollerod Gold Diggers 17 : 40
17.09.16 Sollerod Gold Diggers Aarhus Tigers 27 : 26
25.06.16 Sollerod Gold Diggers Aarhus Tigers 34 : 21