Foto: HM Photography

89’ers har de sidste år haft det hårdt i National Ligaen med klubbens smalle truppe, og efter en sæsonstart i 2015 med først Towers og senere Gold Diggers har aalborgenserne ikke haft de bedste muligheder for at få sejre. På søndag venter endnu en svær modstander, når Triangle Razorbacks besøger dem.

Udviklingen skal forsætte

Razorbacks fik den mest optimale start på sæsonen, da de slog sidste års finalister Aarhus Tigers på hjemmebane i hvad der endte med at blive en gyser. Vejlegenserne vil ikke overraskende gøre alt for at forsætte den gode start mod 89ers, og er på forhånd også store favoritter på trods af udebanen. 89ers cheftræner Thomas Thomsen ved da også godt, at de ser ud til at få en svær kamp, og vil bruge den til at forsætte sæsonens målsætning; udvikling. ”Forventningerne til denne kamp er det samme som til de to foregående, og de vil være de samme i de resterende kampe i sæsonen. Først og fremmest skal vi forbedre os sammenlignet med den forrige kamp, altså vores kamp i Søllerød. Derfor skal hver eneste spiller i denne uges træninger forbedre sig hver gang han tager et rep. Der er intet der er statisk, hvis ikke vi bliver bedre, så bliver vi dårligere; og det har vi ikke råd til” fortæller Thomsen, og forklarer at situationen i 89ers gør at de skal fokusere på sig selv frem mod modstanderen. ”Vi endnu engang holder intensiteten, gejsten og stoltheden hele kampen igennem, lige meget stillingen – præcis som vi gjorde mod både Towers og Gold Diggers”.

Måske ikke overraskende er det meget det samme Thomas Linnemann fortæller om hans planer om kampen: ”Vi skal fokusere på ikke at lave de samme fejl, som vi lavede sidst. Også er det bare at have fokus på at blive spillet sammen”. Han ved, at han på den offensive side af bolden skal holde øje med Thomas Zinck, men ser ellers frem til at se hvad 89ers har at præsentere på holdet. ”Vi glæder os til at spille mod Aalborg. Det er altid gode kampe og de er nogle flinke fyre” forklarer Linnemann slutteligt.

På offense var jeg meget imponeret over Peter Linnemann anno 2015, han spillede som en NL-QB, og fik rigtig fin hjælp fra hans WRs, som alle er dygtige. Deres unge RB #22 Mathias Kragh Nielsen overraskede mig ligeledes rigtig positivt, han kan godt løbe med bolden” svarer Thomsen, da spørgsmålet lyder på hvem han skal holde øje med, og nævner også Thomas Brill Nielsen, som en spiller der kan få en stor kamp: ”Han kom ikke rigtig i gang mod Tigers, men sidste år var jeg vildt imponeret over ham” afslutter han.

Det er svært at komme uden om at Razorbacks på forhånd er kæmpe favoritter i søndagens kamp, men de to hold har traditionelt spillet nogle gode og seværdige opgør, og deres næste møde bliver helt sikkert ingen undtagelse.

Kampens sparkes i gang på søndag, kl. 14.00 på AaB’s anlæg, Hornevej 2 i Aalborg.