Amager Demons skal forøge at få deres første sejr ved at nedlægge AaB 89ers.

Amager Demons var tæt på deres første sejr i sidste runde mod Herlev Rebels, men endte alligevel med at gå derfra med et nederlag. Derfor skal de i weekenden forsøge at rejse sig igen mod AaB 89ers, som i deres første kamp var i stand til at besejre netop Herlev Rebels.

Ligebyrdighed

Sidste år stødte holdene på hinanden to gange gennem sæsonen. Her blev det i begge tilfælde til sejre for hjemmebaneholdet. Først var det Amager Demons, som kunne vinde 38-19. Senere på sæsonen kunne AaB 89ers sejre med 29-15. Det var dog Amager Demons, der i sidste ende trak det længste strå, hvor de i egen hule slog AaB 89ers ud i wildcardrunden.

Demons skal i weekenden forsøge at fortsætte sin hjemmebane sejrsstime mod netop AaB 89ers, hvor en sejr vil bringe dem op på siden af blandt andet 89ers. På den anden side, skal 89ers have revanche for sidste års wildcard-kamp. En sejr til nordjyderne vil give dem sæsonens anden af slagsen, som vil placere dem i toppen af tabellen og give dem et godt udgangspunkt til resten af sæsonen. Den nordjyske træner, Jakob Zinck Thellufsen, pointerer, at det er to ligebyrdige mandskaber, der går på banen for at bevise hvad de kan.

”Det bliver spændende. Amager har en lille hjemmebanefordel, men vi er vant til at skulle rejse langt til udekampe, så vi er klar til kamp” siger træneren til Nationalligaen.dk.

Små justeringer

For Amager Demons viser Hyrsting-brødrene gang på gang deres vigtighed for holdet. I sidste weekend var brødrene involverede i alle scorede point. De bliver da også nævnt som profiler af træneren, men Dennis Svensson nævner også Mads Edvardsen, der anses som en stærk spiller for holdet.

Der sker ting og sager, hver gang han får bolden i hænderne” udtaler træneren til Nationalligaen.dk.

I forhold til weekendens kamp, har træneren høje forventninger til sit eget mandskab. ”I sidste kamp beviste vi, at vi kan være med. Det er små marginaler som skal justeres. Vi fokuserer derfor på vores eget spil, for vi ved, vi kan!” siger Dennis Svensson om weekendens kamp.

På den anden side af bolden fremhæver AaB 89ers’ Head Coach, Jakob Zinck Thellufsen, vigtigheden i at hele holdet præsterer sammen: ”vi underpræsterede sidst mod Towers. Vi har derfor brug for at hele holdet leverer bedre. Vores styrke er vores kollektiv. Vi skal derfor stole på hinanden og vende modstanderens styrker til vores fordel” siger Jakob Zinck Thellufsen.

Weekendens kamp

Lørdagens kamp vil med alt forventning blive præget af Amagers brødrepar, hvor Lars Hyrsting i samarbejde med brormand og resten af mandskabet, skal forsøge at nedlægge nordjyderne.

Samtidig skal AaB 89ers’ offensiv fordele bolden mellem deres skarpe WRs og stærke RB.
De to defensiver får derfor en vigtig indflydelse på udfaldet af kampen, som meget vel kan blive afgjort baseret på dagsformen.

Kampen sparkes i gang lørdag d. 13/5 kl 14:00 bag Amagerhallen, Løjtegårdsvej 62, Kastrup

Du kan se begivenheden her:

Sidste opgør:

7/5-16             Amager Demons – Aab 89ers                      38-19

3/9-16             Aab 89ers – Amager Demons                      29-15

17/9-16           Aab 89ers – Amager Demons                      8-14