Foto: Per Kronvold

Traditionelt stærke Triangle Razorbacks skal forsøge at hjælpe deres nytilkomne quarterback til en god start i den danske liga, når Herlev Rebels kommer på besøg

Triangle Razorbacks har allerede set gode ud i deres første to kampe i sæsonen, og blandt andet løbespillet har været fremragende. Head coach Thomas Linnemann fremhæver selv den offensive linje, der har banet vejen for mere end 450 løbeyards over de to første kampe, men der kan komme en joker i spil til kampen mod Herlev Rebels.

I denne uge kunne Razorbacks nemlig afsløre, at de har hentet den amerikanske quarterback Steven Wilken ind som en del af rotationen på quarterback-pladsen. Begge trænere er klar over den ubekendte faktor, den nye quarterback er.

”Steven kommer til at spille mod Rebels, men han er jo kastet lidt på hovedet ind i playbook’en. Han har kun haft to træninger op til kampen, så nu må vi se, hvordan det går,” siger Razorbacks head coach, Thomas Linnemann.

Rebels ved godt, at der kommer en ubekendt i kampen i form af Steven Wilken, men det bliver ikke det største fokus for holdet fra Herlev.

”Defensivt skal vi stoppe deres running game, og så skal vi have stoppet deres amerikanere. De har nogle dygtige nogle af slagsen. Jeg har ikke set den nye QB, men der er jo en grund til, de har hentet ham. Vi må bare forberede os på, at han er pisse god,” siger Rebels head coach, Daniel Lassen.

Fokus på sig selv

Begge holds trænere er også mere fokuserede på sit eget holds spil end på modstanderne i dagene op til kampen.

”Vi har fokus på at gøre, som vi gør og at blive bedre til det. Vi tager udgangspunkt i vores filosofi, og optakten og forberedelsen er egentlig ikke anderledes end de andre kampe,” siger Rebels head coach Daniel Lassen.

Også i det jyske ligger fokus mere indad end udad, og det er ikke mindst på grund af de glimrende resultater i Razorbacks første to kampe i denne sæson.

”Vi har fokus på at blive bedre selv. Jeg tror på, at hvis vi spiller op til vores bedste, så er vi top 4 i ligaen, så vi skal op og ramme det niveau. Vores offensive linje har spillet godt og næsten over evne – det kan man også se på de mange løbeyards. De fortjener stor ros for deres spil,” siger Razorbacks head coach, Thomas Linnemann.

En god kamp i vente

Selvom Razorbacks må anses for at være favoritter, så kan der meget vel være en lækkerbisken af et opgør i vente for tilskuerne i Vejle. Herlev Rebels har ikke mange spillere i truppen, men det behøver ikke stå i vejen for intens fight.

”Rebels har ikke så mange spillere, så de kan godt komme til at mangle luft på et tidspunkt. Men de er også et hold, der giver, hvad de har og gerne vil fodbold, der er altid hustle fra dem, og det kan man komme langt med. Jeg vil hellere have 18 krigere end 30 mand, der drysser rundt på banen,” siger Razorbaks head coach Thomas Linnemann.

Også fra Herlevs side er der forventninger om en god og seværdig kamp, når de to hold tørner sammen.

”Det er jo et rutineret hold, vi møder, og de er bestemt ikke dumme, når det kommer til spillet. De spiller også hård og fysisk fodbold, så det er altid sjovt at spille mod Razorbacks,” siger Rebels head coach, Daniel Lassen.

Kampen spilles den 16. maj på Vejle Atletik Stadion (Helligkildevej 2, 7100 Vejle) og kick-off er klokken 14.00.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1110337902325922/

Seneste indbyrdes resultater:

30.08.14 – Razorbacks vs. Rebels: 46 – 14

25.05.14 – Rebels vs. Razorbacks: 13 – 28

24.08.13 – Razorbacks vs. Rebels: 34 – 16

05.05.13 – Rebels vs. Razorbacks: 17 – 41