Runde 5 i National Ligaen byder søndag den 7. maj på opgøret mellem Herlev Rebels mod Amager Demons, hvor vi kan se frem til et tæt og intenst bundopgør.

De to holds sæson indtil nu

Herlev Rebels har tabt deres tre første kampe i sæsonen. Og i deres fjerde kamp hjemme mod Amager Demons jagter de sæsonens første sejr. Det samme gør sig gældende for Amager Demons, der har tabt deres to første kampe i sæsonen.

Herlev Rebels startede sæsonen ude mod AaB 89ers, hvor det blev til et nederlag på 20-31, hvorimod Amager Demons slet ikke kom på tavlen, da man hjemme mod Triangle Razorbacks tabte 0-35. Runden efter skulle holdet fra Herlev op mod Copenhagen Towers, hvor de færreste nok havde spået dem en sejr – det blev hellere ikke tilfældet, da man tabte med hele 6-54 til holdet fra hovedstaden. Demons skulle også op imod et københavnsk hold, da man skulle spille mod Copenhagen Tomahawks. Der blev det nok for de fleste til et overraskende nederlag på 12-50 for Demons. I Herlevs tredje kamp i sæsonen tog de på hjemmebane imod Søllerød Gold Diggers, hvor resultatet efter kampen lød på sæsonens tredje nederlag, da resultattavlen viste 14-53.

Så ingen af de to hold kommer ind til kampen på søndag med en sejr. Det kan blive det afgørende punkt for de to mandskaber, der tørster efter sæsonens første sejr. Det hold der løber af sted med sejren kan dermed få tanket selvtillid, som kan hjælpe dem i de kommende kampe i sæsonen.

Spændende bundopgør

Kigger man stillingen i National Ligaen, indtager hjemmeholdet fra Herlev Rebels ottendepladsen – altså sidstepladsen – og deres modstander fra Amager Demons er placeret på sjettepladsen dog med en kamp mindre. Det vil der naturligvis blive lavet om på efter søndagens kamp.

Om kampen på søndag, siger Ronnie Kjær, head coach hos Herlev Rebels til Nationalligaen.dk  ”nu er det ikke meget tid, vi har kunne forberede os til kampen mod Amager, da vi spillede mod Søllerød Gold Diggers sidste weekend. Vi skal have styr på, hvad Demons laver og hvor vi selv skal blive bedre, så vi ikke lukker lige så mange point ind. Jeg forventer en lige kamp, hvor vi virkelig skal kæmpe for at holde deres løbespil nede i alle fire quarters. Så skal vi lykkes med at holde styr på Hyrsting-brødrene og ikke give dem for meget plads – og så skal vores offense fortsætte de fine takter, som de har vist i de andre tre kampe”.

På den anden side af banen forventes også en nogenlunde lige kamp:

”vi har arbejdet på vores egne ting, fået rettet op på de småfejl vi laver og så har vi fået kigget på Herlevs angreb, som til tider er lidt anderledes. Vi har rykket rundt på lidt spillere for at kunne udnytte så mange spillere bedst muligt. Efter vores to første kampe kender jeg ikke helt vores eget potentiale, og jeg tror, vi er nogenlunde lige med Herlev. Så det bliver en fed kamp for tilskuerne, hvor dem der har bolden sidst vinder kampen. For at vinde skal vi lukke ned for Rebels’ anderledes angreb – og vores eget angreb skal begynde at arbejde på fuld styrke,” udtaler en forventningsfuld Dennis Svensson, Head Coach for Amager Demons til Nationalligaen.dk.

Som man kan fornemme, er der lagt op til noget af et opgør mellem de hold, da begge mandskaber vil give alt for en sejr. Så det kunne sagtens gå hen og blive både en dramatisk og intens kamp. Grundet holdenes sæsonstart og vilje for en sejr hos begge hold, vurderer jeg, at det bliver en lige og tæt kamp, men med udeholdet som en lille favorit. Skulle man fremhæve et par spillere, så læg mærke til Hyrsting brødrene hos Demons.

Kampen bliver spillet klokken 14:00 på Kildegårdsskolen på Dildhaven 40, Herlev.

Læs mere om kampen på Facebook-eventet her: https://www.facebook.com/events/1752440138105307/

Kampen streames på Zibrasport.dk/daff/live/ 

Seneste

11/9-16 Herlev Rebels – Amager Demons 33-40

13/9-15 Amager Demons – Herlev Rebels 18-8