Foto: Tina Carstensen

Gold Diggers og Rebels skal mødes i morgen for anden gang i år. Sidste opgør var ikke en kamp der var forventet af football Danmark. Gold Diggers så ikke så skarpe ud som ellers forventet, og Rebellerne spillede god football hele kampen igennem.

I de to klubbers tidligere opgør var det forventet at Søllerød ville løbe af med sejren, dog mere overbevisende end det blev fremstillet på dagen. Selvom resultatet ikke giver en fuld refleksion af kampen, var det dog stadig ikke en tilfredsstillende indsats for et hold der ser sig selv i en evt. Mermaid Bowl.

Sidste kamp startede som football Danmark havde forventet. Søllerød kom hurtigt foran, og mange troede her at dette skulle være takterne igennem hele kampen. Men Herlev havde ikke tænkt sig at lade dette ske. De blev ved med at kæmpe for at holde dem selv inde i kampen, hvilket også var ved at lykkedes i slutningen af 4 qtr, da de kun var bagud med et td, og havde bolden i deres besiddelse. Men efter en turnover scorede Søllerød kampens sidste TD og kampen var herefter afgjort.

Rebels HC Daniel Lassen udtalte efter kampen,: ”Ja, jeg er selvfølgelig lidt skuffet over, at vi ikke vandt en kamp som vi havde chancen for at vinde. Men det er et sekundært mål for os”. Selvom Rebels træneren var skuffet over ikke at hive sæsonens anden sejr hjem, var han glad for den fremgang han ser på holdet: ”Jeg er sikker på at der er masser af folk der har tænkt at jeg er en tosse, når jeg efter de to første kampe udtalte at jeg var tilfreds og synes at vi klarede rigtigt mange ting godt.”. Her på redaktionen syntes vi slet ikke det lyder så tosset igen, og håber at de vil være med til at lave en god kamp med masser af tilskuer værdi.

SGD’s HC sagde efter sidste kamp Vi er i gang med en proces, så hvad vi præsterede mod Rebels, kommer ikke bag på mig. For at blive bedre må hver enkelt spiller have fokus på egen udvikling. Vi har mange erfarne spillerne, men også stor gruppe uerfarne og de skal lære at begå sig indenfor de rammer og standarder vi har i SGD”.

Måske er denne process også ved at være længere i sit stadie, men dette vides ikke før at vi har et målbart resultat efter kampen i morgen. Søllerød er et forholdsvis nyt hold, og man skal ikke undervurdere sammenhørigheden af et hold i en sport som amerikansk fodbold.

Rebels HC siger: ”Udviklingen, og det at blive bedre hver dag har været i højsædet, og det så vi også i lørdag, hvor vi spiller lige op med Diggers i store dele af kampen, hvor meget få mennesker uden for Herlev havde spået os nogle chancer. Men jeg er meget stolt af den indsats de 22 spillere leverer. De spiller som 40 mand, og gav i hvert fald dem i den anden trøje noget at tænke over”.

Det bliver spændende at se om de 22 spillere er lige så fuld af energi efter nogle hårde kampe og et overraskende nederlag til Stallions.

Der er i hvertfald lagt op til en god kamp med massere af energi, hvor begge hold har noget at bevise. SGD skal bevise over for dem selv at de er kommet længere i deres process, og Rebllerne skal se om de kan tage den sejr der slap igennem fingrene på dem sidst.

Kampen spilles  søndag d. 31. maj  på Rundforbi Idrætsanlæg (Egebækvej 118, 2850 Nærum). Kick-off er kl. 14.

 

Sidste opgør

2.5.15 – Søllerød Gold Diggers @ Herlev Rebels 30-16

21.9.14 – Herlev Rebels @ Søllerød Gold Diggers – 0-27

10.8.14 – Søllerød Gold Diggers @ Herlev Rebels – 23-24

4.5.14 – Herlev Rebels @ Søllerød Gold Diggers – 12-55

18.8.13 – Herlev Rebels @ Søllerød Gold Diggers – 20-54