I runde 9 tager de forsvarende mestre Triangle Razorbacks fra Vejle imod Amager Demons. Begge hold kommer ind til denne kamp med nederlag i bagagen, så de to mandskaber vil forsøge at komme tilbage på sejrskurs i denne kamp. Her på Nationalligaen.dk vurderer vi hjemmeholdet som favoritter i kampen.

Foto: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo

Sådan gik det holdene i sidste runde

I sidste runde var Triangle Razorbacks oppe imod Søllerød Gold Diggers på udebane. Der var forventninger om en tæt kamp mellem to stærke mandskaber – måske endda med holdet fra Vejle som en lille favorit, men da slutfløjtet lød havde de tabt kampen til hjemmeholdet med 34-0. Det var en kamp, hvor Gold Diggers dominerede i store perioder, og hvor de forsvarende mestre ikke formåede at udnytte de fejl, som opstod gennem kampen. Razorbacks’ nye quarterback, Shazzon Mumphrey, viste i glimt noget af sit flotte spil, men han skal lige vænne sig til et nyt hold samt holdkammerater.

Gæsterne fra Amager Demons tabte i deres sidste kamp hjemme til tigrene fra Aarhus. Dæmonerne var fint med i kampen indtil pausen, hvor man da også var foran med 13-9. I tredje quarter og frem til slutfløjtet stod der Aarhus på resten af kampen. Den smalle spillertrup fra Amager løb tør for kræfter, så sejren kom aldrig rigtig i fare for holdet fra smilets by. Demons formåede slet ikke at producere et eneste touchdown eller point i de sidste to quarters. Og da Aarhus var effektive og godt spillende endte de med at vinde opgøret med 46-13.

Holdenes styrker og svagheder

Hjemmeholdet fra Triangle Razorbacks har deres styrke i deres solide og stærke forsvar. Det er nogle hurtige og meget bevægelige spillere. Svagheden på holdet lige nu er, at det ikke har fået spillet sit angreb sammen endnu. Deres nye quarterback Shazzon Mumphrey skal lige ind på holdet og lære sine receivere at kende, men når de har fået nogle kampe sammen, vil hans atletiske evner og gode arm komme til udtryk.

Udeholdet fra Amager Demons’ styrker er klart deres holdånd, og at spillerne er der for hinanden og bakker hinanden op. Så har de også to profiler i brødrene Hyrsting, Lars og Mads, som altid gør det svært for modstanderen. Derimod er holdets svagheder manglende rutine på nogle positioner samt en smal spillertrup.

Trænernes vurdering af kampen

Nationalligaen.dk har talt med head coach fra Amager Demons, Dennis Svensson, om holdets kommende kamp i Vejle. ”Vi har arbejdet på vores egne ting, men vi har mange spillere som bliver rykket rundt og må spille forskellige positioner, da vi ikke er så mange spillere på holdet. Hvis vi spiller på et højt niveau og Razorbacks tager for let på kampen, så kan det blive en god kamp”.

Det har desværre ikke været muligt at få en udtalelse fra head coach i Triangle Razorbacks, Sebastian Fandert.

Kampen bliver spillet den 5. juni klokken 13:45 på Vejle Atletik Stadion Helligkildevej 2, Vejle.

Læs mere om kampen på Facebook-begivenheden her:

Kampen streames på Zibrasport.dk/daff/live/

Tidligere indbyrdes opgør

14/6-2015 Amager Demons – Triangle Razorbacks 0-49

28/6-2015 Triangle Razorbacks – Amager Demons 40-2

22/5-2016 Amager Demons – Triangle Razorbacks 0-48