Foto: Mikkel Bo Rasmussen – 1st Down Photo

Razorbacks sikrede sig sin 10 sejr, i lige så mange kampe, med 21-16 sejren over hjemmeholdet Søllerød Gold Diggers. I modsætning til hjemmeholdet, var det for Razorbacks en rent kosmetisk sejr, omvendt skulle Diggers nu sætte sin lid til, at Aarhus Tigers kunne slå Towers for at de selv kunne holde på 2. seeded i National Ligaen.

Det var Robert Bleiler der fra start viste klasse, da han efter en hurtig Diggers 3-og-ud, returnerede et 74yd punt til Razorbacks første 7 point. Efter en Diggers interception og reducering ved et Philip Friis FG, var han igen på spil da han hev et 10yd catch ind til endnu en scoring. Forsvaret bød også ind da Simon Knudsen løb en interception til scoring kort inde i 2. quarter. Med en scoring for hvert af holdets tre enheder lignede det, at HC Thomas Linnemann som forventet, langsomt, men sikkert benyttede muligheden for at spare flere af holdets startere. Gold Diggers special teams viste kort før halvleg stort spil og blokkede et punt langt inde i Razorbacks territorium. Det blev kort efter omsat til Søllerøds første touchdown, da Morten Forsbøl fandt Philip Boye til halvlegsstillingen 21-10. For at finde kampens sidste scoring skal vi hen til kort før kampens afslutning hvor Peter Hobitz Juel fandt endzone fra 20yd linjen. Det efterfølgende 2 point lykkedes ikke, og hjemmeholdets onside kick lykkedes ikke. Det betød at Diggers nu måtte sætte deres lid til, at Tigers kunne slå de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers.

 

Diggers havde dog heldet med sig, da de forsvarene mestre forsatte deres træge efterår med endnu et nederlag til Aarhus Tigers. Det betyder, at Razorbacks og Gold Diggers begge er sikret hjemmebane indtil en evt. Mermaid Bowl, mens Towers skal være værter for Rebels, mens Amager Demons besøger Tigers. Det er dog svært at se hvem der skal slå Razorbacks af pinden i år.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra de to lejre inden deadline.

Scoringer

1. quarter

7 – 0            Robert Bleiler, 74yd Punt Return (PAT good)

7 – 3            Philip Friis Andersen, 24yd Field Goal

14 – 3          Steven Wilken til Robert Bleiler, 10yd catch (PAT good)

2. quarter

21 – 3            Simon Knudsen, 48yd Interception return (PAT good)

21 – 10          Morten Forsbøl til Philip Boye, 10yd catch (PAT good)

 3. quarter

no score

4. quarter

21 – 16          Morten Forsbøl til Peter Hobitz Juel, 20yd catch (2 point no good)