Weekendens eneste matchup og forårets sidste i nationalligaen er mellem Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers og den nærmer sig med hastige skridt. Det bliver spændende at se om Razorbacks’ unge hold kan hamle op med de forsvarende danmarksmestre, når Towers tager imod dem på en lånt hjemmebane på Gladsaxe stadion. Sidst de to hold mødtes på Gladsaxe Stadion, var til Mermaid Bowl i 2019, hvor Razorbacks vandt 20-14.

Towers ser stærke ud efter to kampe og to overbevisende sejre. De vandt nemlig 36-12 i Aalborg, da de spillede mod 89ers og godt tre uger efter slog de Søllerød Gold Diggers 57-38 i en kamp der i første halvleg ellers så ud til at blive et spændende opgør. Razorbacks derimod, går ind til kampen med et stort nederlag på 34-3 i første kamp mod SGD og en kneben sejr i anden kamp, med 44-43 mod 89ers.

Razorbacks’ 2022 trup ser svækket ud i forhold til sidste sæson, da en del af deres gamle spillere er faldet fra truppen, inklusiv deres to importspillere. Nye kræfter er dog også kommet til, hvor Magnus Urth i sidste uge viste eksempler på, hvorfor han sidste år blev Ligaens MVP.  Towers har modsat Razorbacks erhvervet sig to importspillere til 2022 sæsonen, en helt ny, nemlig QB Josh Greaves og selvfølgelig tilbagevendte WR MJ Williams, som begge har gjort et godt stykke arbejde i Towers’ to første kampe, som WR Martin Due og Jakob Green gang på gang viser hvilke kvaliteter de besidder.

Det bliver interessant at se om de undertippede Triangle Razorbacks kan formå at drille sidste års Mermaid Bowl vindere Copenhagen Towers, som må anses som ret store favoritter til kampen og sandsynligvis også vinder med et par scoringer eller mere.

Opgøret finder som sagt sted på Gladsaxe stadion, kickoff kl. 12.