FOTO: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo (https://www.facebook.com/1stdownphoto)

Triangle Razorbacks tog Kristi himmelfartsdag imod Søllerød Gold Diggers, der jagtede sæsonens første sejr, men det blev ikke i denne kamp, da hjemmeholdet ikke så sig tilbage og vandt stort og fortjent.

Kampen startede med at blive udsat 15 minutter grundet torden, hvilket måske var et signal om, hvad der ventede udeholdet i dag, da Razorbacks også kom ud som lyn og torden til opgøret. Ganske vist sluttede første quarter med, at Razorbacks var foran 7-0 på touchdown af Jairus Moll og ekstrapoint af Torben Jørgensen, men det skulle vise sig ikke at være det sidste vi så til de to denne helligdag.

Måske var det lysten for at få revanche, der gjorde forskellen for Razorbacks i forhold til Gold Diggers, der ikke er det mandskab, vi så i sidste sæson – slet ikke på den offensive linje. I år har de mistet spillere og fået nye u19-spillere op på holdet. Så der skal skabes nye relationer på holdet. De havde dog deres chancer og downs i perioder af opgøret, men der manglede det sidste i dag, hvilket i høj grad skyldtes flot spil fra vildsvinene fra Vejle.

I andet- og tredje quarter går Razorbacks touchdown-amok. De ender med at være foran 42-0 på blandt andet tre touchdowns af Jairus Moll, en af Oliver Holmlund og en af Geoffrey Lewis.  Alle plays var godt sat op af quarterback Peter Linnemann. Kicker Torben Jørgensen var sikkerheden selv i dag på ekstrapointene. Den defensive linje holdt også stand i dag for Razorbacks.

Sidste quarter bød på en scoring af Johan Bang Andersen, som satte punktum for en storsejr til danmarksmestrene fra 2016 på 49-0. Holdets nye spiller Jairus Moll må siges at have fået sin gennembrudskamp og slået sit navn fast nu. Sejren bringer dem op på tredjepladsen i National Ligaen, mens Søllerød Gold Diggers er at finde i bunden i tabellen.  Og de skal nok indstille sig på en mere vanskelig sæson i år.

Scoringer

  1. quarter

6-0 Jairus Moll

7-0 Torben Jørgensen (PAT)

  1. quarter

13-0 Jairus Moll

14-0 Torben Jørgensen (PAT)

20-0 Jairus Moll

21-0 Torben Jørgensen

  1. quarter

27-0 Jairus Moll

28-0 Torben Jørgensen (PAT)

34-0 Oliver Holmlund

35-0 Torben Jørgensen (PAT)

41-0 Geoffrey Lewis

42-0 Torben Jørgensen (PAT)

  1. quarter

48-0 Johan Bang Andersen

49-0 Torben Jørgensen (PAT)