Foto: Per Kronvold

Triangle Razorbacks er tilbage i europæisk football. Lørdag aften starter deres IFAF Champions League-eventyr, når de møder det tjekkiske tophold, Prague Lions.

Tjekkiske løver skal tæmmes

Razorbacks kom i weekenden godt fra start i National Ligaen, da de i overbevisende stil slog Aarhus Tigers 36-12.

Head coach for Razorbacks, Thomas Linnemann, glæder sig til lørdagens kamp ”Jeg er sikker på, at det bliver noget fantastisk football på lørdag, og forhåbentlig trækker vi det længste strå”. Razorbacks’ mål for turneringen er at nå Final Four. Når spørgsmålet kommer til lørdagens modstander, virker det ikke til, at Linnemann ved meget mere om tjekkerne end den almene danske football-fan: ”Vi ved ikke ret meget om dem. Vi har set lidt video af dem, men det er svært at vurdere niveauet.”

Hvad kan Lions?

Det er heller ikke det nemmeste at finde information om Prague Lions. De er kommet godt fra start i den hjemlige turnering, hvor de har hentet to sejre ud af lige så mange mulige. I weekenden slog Lions de forsvarende mestre fra Prague Black Panthers med 34-28. Til denne sæson har de fået tilgang af fire imports, som alle har et ret imponerende CV. De fire spiller positionerne quarterback, tight end/receiver, cornerback og defensive end. Så klubben har forstærket sig på begge sider af bolden.

Klubben har tradition for at blande sig i de afgørende kampe i sæsonen. De har været i 11 ud af 21 finaler siden 1995, og har vundet fire af dem.

Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Prague Lions inden deadline for denne artikel, men er man interesseret i mere information om holdet, kan det findes på Lions.cz, hvor de fleste nyheder også er oversat til engelsk.

Det sidste hold i gruppen ”Conference North”, som Razorbacks og Lions er en del af, er det polske hold Wroclaw Panthers.

Det virker til at være lidt af en mundfuld, der venter Razorbacks, men det nøjagtige styrkeforhold kan være svært at vurdere. Uanset hvad forventer vi en rigtig god kamp og en fantastisk stemning, når det går løs i Vejle lørdag aften!

Kampen spilles lørdag d. 16. april klokken 19 på Vejle Atletik Stadion (Helligkildevej 2, 7100 Vejle)

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/782191728551985/

Kampen streames her: http://nationalligaen.dk/nl-tv/

Ingen tidligere indbyrdes opgør