Triangle Razorbacks har afbrudt samarbejdet med head coach Sebastian Fandert efter skuffende halvsæson.

Tre nederlag i grundspillet

Forventningerne var høje da Triangle Razorbacks før sæsonstart kunne præsentere tyske Sebastian Fandert som klubbens nye head coach, men nu skilles parterne, efter at Triangle Razorbacks har haft den værste halvsæson i mands minde. Triangle Razorbacks har fået tre nederlag i grundspillet.

”Vi vil gerne takke Sebastian for hans store indsats for vores National Liga- og U19-hold. Sebastian har arbejdet hårdt for at give vores hold succes, men beklageligt må vores veje skilles. Vi ønsker Sebastian alt held og lykke i fremtiden,” lyder det i en kort meddelelse på klubbens hjemmeside.

Går efter erfaren head coach 

Det bliver erfarne Ken Suhl, der overtager trænergerningen for de danske mestre.

“I Triangle Razorbacks er vi overbeviste om, at en erfaren head coach på fuld tid er den rette løsning i forhold til at udvikle vores hold, men indtil videre er Ken Suhl udpeget som head coach for National Liga-holdet for resten af sæsonen,” skriver klubben.

Ken Suhl har nu knap to måneder til at gøre Razorbacks-holdet klar til næste opgave. Det er den 20. august hvor vejlenserne skal til Aalborg for at møde 89ers.