Triangle Razorbacks tog i årets første kamp imod Copenhagen Tomahawks, som de vandt sikkert grundet solidt og flot spil af både forsvaret og angrebet.

Razorbacks godt fra land

På årets første rigtige forårsdag skulle vildsvinene fra Vejle sikre sig en god start på den nye sæson i National Ligaen mod Copenhagen Tomahawks.

Sidstnævnte starte kampen ud med at kaste bolden, som skabte lidt positive yards, men allerede derefter manglede de generelt skarphed og det sidste held for at drille hjemmeholdets forsvar. Kort tid efter kommer Razorbacks angreb på banen, hvor Peter Linnemann – som er valgt til holdets quarterback denne sæson – gennem hele kampen havde et godt overblik og styr på sin playbook.

Efter noget variation mellem løb- og kastespillet i kampens indledning finder Peter Linnemann på et kast Jairus Moll, som løber bolden i endzone og bringer sit hold foran. Bagefter er kicker, Torben Jørgensen, sikkerheden selv.

Udeholdet, Copenhagen Tomahawks, havde efter de var kommet bagud en periode på bolden, hvor Rasmus Carøe skaber 20 yards for sit mandskab. De ender  også 20 yards fra endzone, men derfra kikser de et par spil, og så bliver det ikke til mere.

Hjemmeholdet får igen bolden i deres hænder, hvor Mathias Kragh bliver sendt af sted. Han ender nogle spil senere med at lave sit første touchdown i år. Inden holdene går til pause har Jairus Moll og Mathias Kragh igen scoret touchdowns for Razorbacks, så de nu har lavet to hver og kan sende holdene til pause med en føring på 31-0, da Torben Jørgensen er sikker som amen i kirken i dag. Tomahawks havde problemer med at komme igennem modstanderens forsvar efter en okay start.

Sejren til hjemmeholdet kom i hus

Tredje quarter blev en underlig og lidt rodet affære fra begge hold. Begge hold havde ellers deres spil på plads, men endte ofte med at måtte punte bolden. Højdepunktet i dette quarter var så med, at det lykkedes Razorbacks at lave et sack, da der ingen scoringer kom.

I kampens slutning og sidste quarter steppede hjemmeholdet op igen, da Peter Linnemann finder Robert Luscombe, og han løber helt ned til 10 yard linjen. Johan Andersen løber på det næste spil bolden det sidste stykke ind i endzone. Torben Jørgensen scorer kampens sidste point, så Triangle Razorbacks slår Copenhagen Tomahawks med 38-0. Det tætteste udeholdet kom på en scoring var her i slutningen af opgøret, da de var 10 yards fra at kunne pynte på resultatet, men symbolsk på deres kamp i dag kaster de en interception.

Det var en fortjent sejr til Triangle Razorbacks over Copenhagen Tomahawks. Hjemmeholdet stod stærkt og solidt i både forsvaret og angrebet. De formåede også at omsætte deres spil til point, hvor de blev ført fint an af quarterback, Peter Linnemann. Tomahawks havde generelt svært ved at skabe yards i kampen, når de var på bolden. Og når de var fremme på banen manglede de den sidste skarphed. Razorbacks vinder dermed årets første kamp i National Ligaen.

Udtalelse fra head coach

Efter nederlaget til Triangle Razorbacks havde head coach fra Copenhagen Tomahawks denne kommentar til National Ligaen.dk.

Det er en kliché, men kampen var meget tættere end resultatet på tavlen afspejler. Vores problem var, at vi ikke kunne afslutte vores drev, men vi lavede plays på begge sider af bolden, og det var rart at se frustrationen i modstanderens ansigt. Hatten af for Razorbacks de spillede god fodbold – især når man tager deres lille roster i betragtning i forhold til et hold af deres standard. Det var ikke det resultat, vi ønskede. Der er noget positivt at bygge videre på, og vi kan se frem ad med bevidstheden om, at vores bedst spil endnu ikke er kommet.”

Scoringer

 1. quarter

6-0 Jairus Moll

7-0 Torben Jørgensen (PAT)

2.quarter

13-0 Mathias Kragh

14-0 Torben Jørgensen (PAT)

20-0 Jairus Moll

21-0 Torben Jørgensen (PAT)

27-0 Mathias Kragh (15 yard run)

28-0 Torben Jørgensen (PAT)

31-0 Torben Jørgensen

3. quarter

Ingen scoringer

4. quarter

37-0 Johan Andersen (10 yard run)

38-0 Torben Jørgensen (PAT)