Foto: 1st Down Photo

Søndag blev den sidste Mermaid Bowl-deltager fundet, da Razorbacks var på besøg hos Gold Diggers.

I optakten var der lagt op til et højtscorende drama og selvom det ikke blev så højtscorende, som man kunne have forventet, så udeblev dramaet ikke.

SGD startede med bolden og drivede fint ned ad banen, men måtte lade sig se stoppet uden, at der kom point på tavlen. Razorbacks fik en enkelt 1st down på første serie inden de måtte overlade bolden til SGD igen. Dette drive ender på samme vis, hvor bolden stille og roligt flyttes op ad banen, men må igen lade sig se stoppet inden, der kommer større udbytte af boldbesiddelsen. Derimod kunne Razorbacks efterfølgende sætte point på tavlen, da de i en wild-cat formation har sat sidste år liga MVP, Jairus Moll, som QB, som finder Ben Von Jagow på et 33 yards langt kast og dermed er gæsterne foran 6-0.

2nd quarter bliver ikke meget anderledes. Der er hele tiden en forventning om, at det store spil kan komme fra begge angreb og igen her, kommer det fra Razorbacks, da QB Reed Gottula finder Ben Von Jagow på en kort slant, som ender med et 44 yards TD. Dermed er stillingen 13-0 til Razorbacks. Uanset hvor tæt SGD kommer på en scoring, så er dette også stillingen ved pausen.

På det allerførste spil i anden halvleg, bryder RB, Niko Lester fri for 44 yards inden han bliver stoppet. Selv efter dette spil, bliver Razorbacks stoppet og kommer fra banen uden yderligere point. SGD tager over og har nu mulighed for, at bringe sig ind i kampen. De overtager bolden på egen 12-yard linje, så der er lang vej til point. Ikke desto mindre var det præcis, hvad der skete efter en god kombination af løb og kast, ender det med, at den tidligere Towers RB og RB på Central Connecticut State, Mike Mønsted, løb den for 11 yards ind, med stor hjælp af OL, Benjamin Qvist, der nærmest bærer ham i endzone. Efterfølgende 2 point conversion bliver sat ind, da Nick Rooney løber rundt længe i backfield, hvor han i sidste ende finder TE Simon Toftager bagerst i endzone. 13-8. I takt med, at Razorbacks kommer længere frem på banen, bliver der mere og mere brug for et stort defensivt spil fra SGD og når der er allermest brug for det, kommer tidligere Jacksonville Jaguars safety frem og griber en interception. Desværre får SGD ikke synderligt meget ud af det og må punte. Her scorer Niko Lester sit første TD, da han returnerer et punt 60 yards. 20-8.

I starten af 4th quarter finder Mike Mønsted finder Mike Mønsted endnu en gang vej til endzone på et kort løb og endnu engang en stor indsats af den offensive linje. Endnu engang lykkes SGD med en 2 point conversion, da Nick Rooney finder Griffin Norberg i hjørnet af endzone. 20-16 med ca. 9 minutter tilbage.

Det allerførste efterfølgende spil, går Reed Gottula efter Jairul Moll, men et upræcist kast, sender bolden lige i armene på Desmond Cooper endnu engang og al momentum er hos SGD, da de overtager bolden på midten af banen. Efter en håndfuld gode løb af Emil Neumann og et par catches af Griffin Norberg, kommer SGD op på 16 yardlinjen inden Razor safety, Martin Jepsen, i en perfekt timet blitz får sacket Nick Rooney og drivet går i stå. Razorbacks skulle blot trække så meget tid af klokken, som muligt og med et langt kast til Ben Von Jagow, som på magisk vis griber, ligner det, at kampen er lukket. Kort efter bliver de stoppet på 4th down og SGD har bolden med halvandet minut tilbage og ingen timeouts – starter på egen 14 yardlinje og skal op og lave et TD.

Første spil, Nick Rooney finder Frederik Oldenburg for 35 yards og straks er bolden på midten. Anton Engelbrecht er den næste, som Rooney kaster efter. Ny første down og 39 yards fra Mermaid Bowl. Endnu engang bliver der kigget Oldenburgs vej, 9 yards mere. 2nd down & 1 på 30 yardlinjen, 28 sekunder tilbage og for tredje gang kigger Rooney efter Oldenburg – denne gang kaster han for langt og bolden ender hos Razorbacks’ cornerback, Simon Knudsen, som afgør kampen med en interception. Endnu et vanvittigt spændende opgør mellem de to hold, denne gang med en sejr til Razorbacks med 20-16.