Fotograf Michael Quist.

Triangle Razorbacks (2-1) tager på søndag hjemme i Vejle imod det ubesejrede tophold Copenhagen Towers (3-0). Razorbacks er ubesejrede på hjemmebane i år, men det kan blive svært at holde den statistik mod de forsvarende danmarksmestre.

Generelt om de to hold

Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers har fordelt mesterskaberne i National Ligaen imellem sig de sidste fem sæsoner, så det må siges at være en topkamp, der venter os nu på søndag. Hovedstadsholdet er ubesejret indtil videre i år, da de har vundet deres tre kampe med en stærk offensiv, hvorimod deres defensiv har tilladt en del point – senest tillod de 46 point mod Søllerød Gold Diggers.

Kampens hjemmehold, Triangle Razorbacks, har tabt en enkelt kamp indtil videre i år, men har vundet de to andre kampe, som kom i hus hjemme på atletikbanen. Det har været overbevisende sejre med flot spil af både den defensive- og offensive linje. Hvad kan så blive afgørende i opgøret? Det giver denne optaktsartikel dig indsigt i.

Fokuspunkter i kampen

Razorbacks har mest fokus på dem selv op til og under kampen, da det handler om deres eget spil og deres systemer, som skal indarbejdes. Det er set i lyset af en ny OC, Reed Gottula, samt ny assisterende DC, Tyler Condit. Så klubben har stadig noget at arbejde med, da der hele tiden skal bygges ovenpå i denne sæson. Vildsvinene tænker ikke på revanche, men på at udvikle sig step by step. De møder hård modstand fra et stærkt Towers-hold, så hvis det bliver til en hjemmesejr på søndag, så er det fordi, hele holdet har præsteret optimalt på alle positioner.

Copenhagen Towers er inde i en periode med kampe hver weekend, hvor holdets fokus mest er på deres kamp næste weekend mod Carlstad Crusaders. De forsøger at gøre spillerne komfortable med at spille i deres system. Grundet kampen som nævnt ovenfor mod SGD, hvor der bliver lavet 46 point mod dem, så er der i træningen i ugens løb nok blevet arbejdet med deres defensive linje for at mindske fejlene. Hvis Towers fortsat skal være ubesejret efter kampen på søndag i Vejle, så skal deres løbeangreb gøre som hidtil i sæsonen og forsvaret stå skarpere.

Skader

Triangle Razorbacks har Peter Worm, Jairus Moll og Gervell Morgan tvivlsomme til kampen.

Copenhagen Towers har alle mand klar til opgøret.

Kampinfo

Kampen finder sted søndag den 3. juni på Vejle Gl. Stadion, Helligkildevej 2, klokken 13:45

Læs mere om kampen på Facebook-begivenheden her

Tidligere indbyrdes opgør

18/6-17 Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 33-7

9/9-17 Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 13-42