Kilde: Europlayers

OLB/DE, Gerald Gooden forstærker Triangle Razorbacks forsvar, skriver klubben på sin hjemmeside.

Gerald Gooden, 26, er en erfaren udlandsprofessionel, der kommer til Razorbacks med erfaring fra to tidligere ophold i europæiske klubber. I 2013-14 spillede han for Seijanoki Crocodiles i den stærke, finske liga, hvor han i 2014 blev valgt til ligaens All-Star hold.

Forrige sæson var han hos Warsaw Eagles i den bedste, polske række. Han har desuden været forbi et par indoor football-hold i hjemlandet, Spokane Shock (2013) og Columbus Lions (2016).

Razorbacks nye import har tidligere snuset til NFL. Efter college-tiden hos Purdue Boilermakes, hvor han var en af holdets anførere, var han i training camp hos Arizona Cardinals, men opnåede aldrig at få spilletid i ligaen. Men blot det, at han har været i betragtning til NFL giver fingerpeg om en spiller med en vis kvalitet.

Han har endnu ikke fået tildelt et nummer hos de danske mestre.

I Razorbacks bliver han blandt andet holdkammerat med landsmanden, QB, Reed Gottula, som klubben skrev kontrakt med for nylig. Triangle Razorbacks meddeler i øvrigt, at de regner med at have en tredje import klar inden for få dage.

Gerald Gooden er 1,90 m høj og vejer 110 kilo.
Han er fra Hooks, Texas, en lille landsby med 2.800 indbyggere, på grænsen mellem Texas og Arkansas.
Hooks mest kendte bysbarn er formentlig linebacker, Jeremiah Trotter, der i 12 sæsoner tacklede løs for Eagles, Redskins og Buccaneers.