Kampen var Gold Diggers chance for at få point inden sommerpausen, men Razorbacks var ikke til at stoppe, og vinder 21-7.

Razorbacks var da også favoritter til kampen, da de tidligere på sæsonen slog Gold Diggers med 49-0.

Det var en kamp, hvor Razorbacks også kom bedst fra start, og efter få minutter griber WR Jairus Moll en bubble screen og løber den hele vejen i endzone. Selvom Gold Diggers forsvar var mest i øjenfaldende, lykkedes det Razorbacks at få endnu en scoring på et kort kast ind over midten til pausestillingen 13-0.

Anden halvleg er ikke meget anderledes, hvor det er to velstillede forsvar, der gør det svært for de to angreb at sætte point på tavlen. På et kort løb, lykkes det Razorbacks’ Niko Lester at sætte point på tavlen til 21-0.  Derefter var det som om, at Gold Diggers angreb kom bedre i gang, og fik rykket bolden, og WR Nicholas Kaplan får sat de første point på tavlen. Det er desværre lidt for sent til, at det for alvor blev en spændende kamp, som Razorbacks ender med at vinde med 21-7.

Gold Diggers går derfor til sommerpause med en enkelt sejr i bagagen, og Razorbacks på en 3. plads – lige i hælene på Tigers.