Foto: DAFF

Endnu en fantastisk sæson i National Ligaen endte med en hæsblæsende finale, hvor Triangle Razorbacks’ defense viste gode takter og hev en sejr i land på 14-20.

1. quarter
Hæsblæsende start endte ud med et godt spil af Triangle Razorbacks og en føring på 7-0, hvor også forsvaret fuldstændig lukkede ned for Copenhagen Towers. Daniel Higgins fik en svær start, hvor der ikke rigtig kom gang i kastene og de fleste plays endte ud i punts af Aske Troen. Det var en tydelig plan, at Copenhagen Towers puntede ud over sidelinjen med vilje, så Niko Lester ikke fik muligheden for at returnere noget. Reed Gottula forsøgte også med et langt løb i slutningen af første quarter og kørte videre på en fjerde down, som dog ender med en turnover til Copenhagen Towers omkring midten af banen. Dette satte gang i hjemmeholdets offensiv og især Aske Troen.

2. quarter

Anden quarter startede, hvor første sluttede. Med en Copenhagen Towers offensiv som ville fremad, men dog blev udfordret af nogle flag. Dog ender det med en fjerde down og otte, som de ikke får omsat til mere. Næste drive starter for Copenhagen Towers med to store plays af Mikkel Enevoldsen og Anton Witmeur. Også dette endte med fire forsøg der løber ud omkring ti-yard linjen. Et Triangle Razorbacks-hold, der viser enorm styrke på især den defensive linje. Dernæst kastede Reed Gottula en vanvittig dyb bold, som lignende en klassisk interception til Nicolai Zacho, men ender ud med en completion til en storspillende Jairus Moll. En svær fjerde down og seks endte ud med et svært trick play, som blev fulgt op af et vanvittig catch fra Niko Lester. En yderst hurtig spillende første halvleg, der pludselig har Triangle Razorbacks i spidsen med 14-0. Anton Witmeur svarer dog hurtigt igen med et enormt langt løb, hvorefter han endnu engang løber den ind over mållinjen til touchdown. Også de to ekstra point bliver sat på kontoen, så der allerede står 8-14 til pausen.

3. quarter

Copenhagen Towers starter tredje quarter for fuld udblæsning, hvor hjemmeholdets nr. 28 Anton Witmeur endnu engang kan løbe den over linje. Denne gang dog på et væsentlig længere løb efter blot 20 sekunder af tredje quarter. Hernæst er quarterback Gottula flere gange tæt på at kaste en interception, som kan sende Copenhagen Towers i gang den anden vej. Copenhagen Towers kommer dog på bolden igen og den offensive side af bolden for hjemmeholdet begynder at vise lovende tegn. Defensive hos Triangle Razorbacks er dog virkelig mødt op til Mermaid Bowl med højeste nvieau og afviser angreb efter angreb fra sæsonens mest scorende hold. Et tredje quarter, som bølger frem og tilbage, men hvor ingen af holdene rigtig bliver farlige efter at Anton Witmeur bragte balance i regnskabet tidligt i starten af tredje quarter.

4. quarter

Med en sol som næsten var gået ned indledte de to hold sidste quarter i dette års Dansk Amerikansk Fodbold og Mermaid Bowl.Tidligt i fjerde quarter må Niko Lester gå haltende fra banen, hvilket bliver noget af en streg i regning for Razorbacks. Helt klart en af dagens hovedroller i kampen. En god serie fra Triangle Razorbacks ender dog med et misset field qoal og dermed ingen ændring i scoringen. Dernæst kører Aske Troen ned af banen til touchdown, men bliver dog trukket tilbage med offensiv pass interferience. Med under fem minutter tilbage af kampen bringer Mark Meter udeholdet fra Triangle Razorbacks foran med 20-14. Dog misser Triangle Razorbacks ekstrapointet og holder dermed stadig Copenhagen Towers inde i kampen. Daniel Higgins glider dog i det næste play og må forlade banen. Lukas Ravn kommer ind som ny quarterback og skal føre Copenhagen Towers tilbage i kampen. Higgins kommer dog tilbage og finder Lasse Tor og Mikkel Enevoldsen til en ny første down. Med et minut tilbage af kampen er Towers på fjerde down og otte og står med ryggen mod muren. Denne bliver dog afvist af et kæmpe storspillende forsvar fra Triangle Razorbacks. Quarterbacken Reed Gottula hiver et kæmpe spil op af hatten og sikrer en sejr til Triangle Razorbacks på 14-20. En uheldig situation til slut i kampen ender dog med et slag fra en Triangle Razorbacks-spiller, som bliver smidt ud. Dernæst bliver Philip Hargett også smidt ud.

En yderst spændende Mermaid Bowl, hvor de undertippede fra Triangle Razorbacks ender med at vinde 20-14. En Mermaid Bowl, som var præget af rivalisering, hvor det ny er fuldstændig lige fordelt på Mermaid Bowl-sejre, hvor begge hold har otte hver og nu deler rekorden. Også første nederlag til Copenhagen Towers i 909 dage til et dansk hold.

Kampens slutresultat: Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14-20

1. quarter
Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 0-7 (Niko Lester – PAT good)

2. quarter
Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 0-14 (Niko Lester – PAT good)
Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 8-14 (Anton Witmeur – 2pt. attempt good)

3. quarter
Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14-14 (Anton Witmeur – 2pt. – attempt not good)

4. quarter
Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14-20 (Mark Meter– 2pt. – PAT no good)