Foto: 1st Down Photo

For blot to uger siden mødtes Herlev Rebels og Horsens Stallions i en nervepirrende overtidskamp, som først blev afgjort til allersidst. Stallions var bedst, da det gjaldt, og sendte Rebels hjem med et 13-6-nederlag i bagagen. Nu mødes de to hold igen, og Stallions får det ikke let mod et hævntørstigt Rebels-hold.

Horsens Stallions’ træner, Anders Bysted, var en glad mand, da hans hold formåede at slå Rebels senest, og han har gameplanen klar til denne uges opgør ”Herlev er et hold vi ofte har spillet tæt op med. For at vinde på søndag er det vigtig for os igen at komme ud og dominere LOS (Line of scrimmage, red.), og have succes med at afslutte vores drives. Samtidig skal vi have snor i Herlevs angreb.”, siger han forud for opgøret.

Hans hold har været ude i to drabeligt tætte opgør mod nogle af de formodede konkurrenter i midten af National Liga-tabellen, og har trukket sig sejrrigt ud af dem begge. Det skyldes ikke tilfældigheder, mener Bysted: ”Når vi vinder det tætte kampe i år har det ofte været på baggrund af tålmodighed og tillid til at spillerne leverer når det gælder. Så længe vi kan holde os inde i kampene har jeg tillid til at vi kan finde nøglen til at vinde kampen til sidst.”

Stallions har haft en fornuftig start på sæsonen, men Bysted er ikke klar til at udråbe en egentlig MVP på sit hold ”Midtvejs i sæsonen har vi haft flere spillere der har skilt sig ud. Dog endnu ikke i så stor en grad at der kan tales om en egentlig MVP.”, siger han afslutningsvis.

Hos Rebels er man klar til revanche, og deres head coach, Ronnie Kjær, har stor tiltro til sine tropper, når det kommer til spørgsmålet om, hvorfor netop de løber med sejren på søndag ”Fordi vi vil vinde, og fordi vi har fået arbejdet med nogen af de ting, som ikke virkede for os i Horsens. Med så tæt en kamp vi spillede der, så var det de små fejl der blev afgørende. Og dem lavede vi flest af. Men det kommer ikke til at ske igen!”

Heller ikke Kjær er klar til at snakke om en MVP på sit hold, men roser i stedet en hel enhed “Jeg vil ikke nævne nogen specifikke spillere, men mere hele vores defense. De har holdt os inde i kampene mod henholdsvis 89ers og Stallions. Hvor offense så desværre kun kunne gøre det færdigt i Ålborg.”

Begge hold melder at de er sluppet nogenlunde fri af skader, og er mere end klar til weekendens opgør. Der er nærmest garanti for et tæt opgør, og det kommer formentlig ned til de helt små marginaler, når der skal findes en vinder. Sidste gang måtte de to hold ud i dobbelt overtid, og det kunne da være sjovt, hvis dette kun gentages! Rebels vil med en sejr kunne komme væk fra den kedelige sidsteplads i National Ligaen, mens Stallions med en sejr for alvor vil kunne melde sig ind i kampen om en slutspilsplads. Det er gratis at komme til football i Herlev, og det tegner til at blive en god kamp med godt vejr, så kom ud og se en spændende kamp i Danmarks bedste række på søndag!

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1006053756110563/

Kampen spilles søndag d. 5. juni klokken 14.00 på Rebels’ hjemmebane (Dildhaven 40, 2730 Herlev)

Seneste indbyrdes opgør:
21.5.2016 – Herlev Rebels @ Horsens Stallions – 6-13
23.5.2015 – Horsens Stallions @ Herlev Rebels – 33-6
18.4.2015 – Herlev Rebels @ Horsens Stallions – 17-16