Lørdag d. 14. april kl. 14.00 tager Copenhagen Towers imod Herlev Rebels på hjemmebane. Begge hold startede sæsonen med nederlag, og Towers udfordres af skader. 

Foto: Michael Quist

Rebels tabte en svær udekamp til AaB 89ers, mens Towers tabte til ærkerivalerne fra Søllerød Gold Diggers. Derfor vil en sejr på lørdag betyde meget for begge hold.

De fleste vil nok vurdere, at Copenhagen Towers vil være forholdsvis store favoritter til kampen på lørdag, men kampen mod Gold Diggers gav dem en del skader, og de er derfor markant svækkede. Netop det kan give en smule håb i Rebels-lejren, som i de seneste fire indbyrdes opgør blot har scoret syv point mod vicemestrene.

Towers har ikke haft nogen nem start på sæsonen, hvor de udover kampen mod Gold Diggers, også mødte svenske Carlstad Crusaders. Head coach, Peter Herbild, vurderer det ikke til udelukkende at være en succes at møde så stærke modstandere: “Det har været en hård start på sæsonen, og det har desværre medført et meget stort antal skader. Der er altid en gevinst ved at møde stærke modstandere, men det kan eroderes af skader, hvilket desværre blev resultatet af Carlstad-kampen.”

Skader kan give en tæt kamp

Herbilds tropper har tabt de seneste tre kampe, de har spillet, og det er en stime, som de, på trods af skader, naturligvis gerne vil have brudt, når Rebels kommer på besøg. “Vi har fortsat et meget stort antal spillere ude mod Rebels, men jeg forventer en meget motiveret trup, som jagter en sejr efter nederlag i de sidste tre kampe [MB inkl.].”, skriver Herbild til Nationalligaen.dk.

Hos Herlev-holdet havde man chancen for at starte sæsonen med en sejr mod 89ers, da nordjydernes Alexander Kronborg måtte udgå med en skade, men 89ers viste sig dog for stærke til slut alligevel, og de vandt 31-20.

De kan hos Rebels næppe regne med en sejr på lørdag, men der er bestemt mulighed for, at de kan spille en mere tæt kamp med Towers, end de tidligere har gjort. De viste fine takter mod 89ers, og Towers må være ramt af skaderne, de pådrog sig mod både Crusaders og Gold Diggers.

Nationalligaen.dk har kontaktet Herlev Rebels for kommentar til kampen mod Copenhagen Towers.

Kampen spilles lørdag d. 15. april klokken 14.00 på Towers’ hjemmebane ved Gentofte Stadion (Ved Stadion 6, 2820 Gentofte)

Find begivenheden her.

Seneste indbyrdes opgør:

16.5.2016 – Herlev Rebels – Copenhagen Towers – 7-50

17.4.2016 – Copenhagen Towers – Herlev Rebels – 56-0

20.9.2015 – Copenhagen Towers – Herlev Rebels – 30-0

20.6.2015 – Herlev Rebels – Copenhagen Towers – 0-48