Foto: SGD Media, Jakob Vels

Revancheopgør venter i Vejle

Første hjemmekamp efter sommerpausen står for døren for Triangle Razorbacks (0-4), når de på hjemmebane tager imod Søllerød Gold Diggers (3-1) hjemme i Nørreskoven.

Sæsonen indtil nu

Runde ni står for døren i Nationalligaen, hvor der lørdag spilles to kampe. Den sene kamp er i Vejle, hvor Triangle Razorbacks lægger græs til en duel imod Søllerød Gold Diggers, som vandt det omvendte opgør tidligere på året.

Triangle Razorbacks har gang i en skuffende sæson. Det så vi senest i deres kamp i sidste weekend ude mod Copenhagen Towers, hvor de tabte med hele 6-50.

Især holdets defensiv har været langt fra vanlig standard, hvor de har tilladt hele 153 point. De har dermed ikke vundet en eneste kamp i denne sæson.

Grunden til dette er, at holdet ikke har været godt nok spillet sammen, og så har de haft gode modstandere. Triangle Razorbacks har fem starter fra sidste år på offense og kun en på defense. De har meget talent i truppen, men det er en stejl kurve holdet er på, når det drejer sig om at få spillet holdet sammen, men de rykker sig fra gang til gang.

Foto: SGD Media, Jokob Vels                           Sam Taylor, Mark Meter, Dawid Tawake

Udeholdet, Søllerød Gold Diggers, ligger i den anden ende af tabellen. De kommer nemlig til Vejle som tophold i Nationalligaen med tre sejre i fire kampe. Til trods for det, har det været en blandet oplevelse med Gold Diggers i år. De startede stærkt ud, hvor de slog 89ers og Towers, siden blev samarbejdet med QB Aaron Ellis opsagt og siden da, har deres offense særligt været påvirket. De fik sejren over netop Razorbacks i en kamp, hvor de spillede uden QB, men senest mod 89ers, så vi ikke meget fra deres offense, samtidig på en dag, hvor defense havde svært ved at holde dem inde i kampen. Derfor er det også paradoksalt, at Razorbacks med 0 sejre og Gold Diggers, som ligger nummer 1, mødes på lørdag i en kamp, hvor det er svært at spå om et resultat eller en favorit.

Interviews med de to head coaches

Her på redaktionen på nationalligaen.dk har vi talt med head coach i Triangle Razorbacks, Peter Nicolajsen. Vi har spurgt ham om, hvordan det har påvirket ham personligt og spillerne ikke at have vundet en kamp endnu.

”Jeg er normal ret ligevægtig, men jeg tager mig da selv i at blive irriteret over det. Så zoomer jeg ud og kigger på det store billede, og så går det over. Du har ret i, at det er værd at tænke over spillernes reaktion. Der er mange unge spillere, som kunne begynde at hænge med næbbet, men det har jeg ikke oplevet. Der er stadig godt med selvtillid”.

Han tilføjer derudover, at de i deres træning i ugen op til kampen har fokus på sammenspillet, og at han forventer en tæt kamp mod Søllerød Gold DIggers med god tænding.

Vi har også talt med head coach i Søllerød Gold Diggers, Troels Vestergaard, hvad han tænker om, at Triangle Razorbacks er uden sejr og generelt kampen på lørdag.

”Triangle Razorbacks er et godt hold, men de har ikke fået det til at klikke endnu. Jeg tænker dog, at de er lige så motiveret, som vi er. Det gør, at jeg forventer en tæt kamp på lørdag i Vejle”.

Derudover siger Troels Vestergaard, at han ikke tænker på de fører ligaen, da det kun er en sejr i Mermaid Bowl, der tæller.

Kampen kan dermed summeres op på følgende måde: Vildsvinene fra Vejle jagter revanche og sæsonens første sejr, mens Søllerød Gold Diggers skal genfinde deres gode spil og bevare førstepladsen i ligaen.

 

Kampinfo

Kampen finder sted lørdag den 28. august på Vejle Gl. Stadion, Helligkildevej 2, klokken 19:00.

Dørene åbnes fra klokken 17:30

Kampen vises også på kanalen Sport Live

Billetter til kampen kan købes her: razorbacks.nemtilmeld.dk/50

Tidligere indbyrdes opgør

26/6-21 Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 24 – 10

6/9-20 Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 26 – 40

30/5-19 Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 28 – 40

22/9-19 Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 16 – 20 (semifinale)