Foto: Per Kronvold

Der var ikke meget der fungerede for 89ers, da de søndag eftermiddag havde besøg af Triangle Razorbacks. Razorbacks vandt overbevisende 52-0.

Der var ikke megen spænding i søndagens kamp. Til det var Razorbacks ganske enkelt for stærke. Allerede ved pausen var kampen så godt som afgjort, og Razorbacks fik muligheden for at spare flere startere i løbet af 2. halvleg. Kampen skulle langt ind i 2. quarter inden Razorbacks for første gang måtte sætte punt enheden på banen, og det var omtrent samme tidspunkt i kampen, at 89ers fik konverterede deres første 1. down. Indtil da havde Razorbacks, primært ledt an af en stærkt spillende offensiv linje, løbet tværs over et umotiveret 89ers mandskab. Selv da Razorbacks backups kom ind i løbet af 2. halvleg kunne 89ers stadig ikke stoppe dem eller flytte bolden kontinuerligt mod et Razorbacks hold der overmatchede dem på næsten alle positioner.

Razorbacks meldte sig for alvor ind i kampen om en plads i Mermaid Bowl, med et dominerende display af styrke på både angrebet og forsvaret, mod et 89ers hold der ikke virkede, som om de nogensinde troede på det. Mathias Kragh forsatte hvor han slap for to uger siden mod Aarhus Tigers og tilføjede endnu 3 TDs og små 250 yards, han er allerede nu en mulig kandidat til titlen som liga MVP hvis formen forsætter. Også Robert Bleiler så godt ud, når han havde bolden i hænderne, og sluttede med 2 TDs, det første på et imponerende punt og kort efter på et langt catch-and-run. 89ers derimod måtte pænt tage i mod det 3. nederlag på 3 kampe, og måtte igen se deres hold komme fra kampen uden scoringer.

Coach Thomsen var ikke tilfreds

Vi tog et kæmpe skridt tilbage” så enkelt kunne en tydeligt bekymret Thomas Thomsen sige det efter en kamp hvor intet fungerede for hjemmeholdet: ”Jeg synes ikke der var noget positivt at tage med, og jeg synes det var en rigtig elendig indsats”. Han gjorde det klart, at der er mange ting der skal rettes frem mod holdets næste modstander Aarhus Tigers, d. 30. maj, og er meget direkte omkring forventninger til spillerne: ”Det handler på nuværende tidspunkt lidt om at spillerne skal finde ud af, om de vil spille National Liga fodbold, fordi det gør vi ikke lige nu”.

Razorbacks’ cheftræner Thomas Linnemann var ikke videre oprørt over kampens forløb, men var glad for at se holdet få lidt ekstra kamptid i benene og blive spillet yderligere sammen. ”Vi har lige nu kun et mål, og det er til oktober” lyder det fra Coach Linnemann, og han kan være glad for at have fået lov at spare nogle af starterne hvor det var muligt. ”Selvfølgelig så sparer vi de spillere vi kan og forsøger at undgå skader”. Dette måtte han også erkende ikke lykkedes helt, da CB Chris Hørdum måtte sendes på skadestuen med hvad der lignede en grim knæskade. Linnemann kunne ikke præcis svare på hvor slemt det er, men første meldinger var at der ikke var brækket noget, som det var antaget. Det forventes dog at Hørdum er ude i en længere periode.

Bleiler roste til sine holdkammerater

Indhentede Robert Bleiler der også i dag spillede en stor rolle med sine 2 TDs og 150 all-purpose yards, var naturligvis godt tilfreds med resultatet og sæsonens start som helhed. ”Our offensive line is playing great and Mathias our new runningback from the U19 team is being a remarkable back” siger Bleiler om holdets forløb ind til videre: ”It makes passing and receiving alot easier when there is a good running game”. Han er 100% klar over at forventningerne til ham og resten af holdet bliver at komme tilbage til det forjættede land der er Mermaid Bowl, og der fortæller han også er forventningerne til sig selv.

For 89ers er der nu fire uger til de igen skal spille, mens Razorbacks om to uger tager imod et Rebels hold der i går gjorde en fantastisk figur mod Gold Diggers.

Scoringer

1. quarter

7 – 0 Mathias Kragh, 2yd rush (PAT good)

14 – 0 Peter Linnemann, ~ 5yd rush (PAT good)

2. quarter

21 – 0 Nicolai Molter, 1yd Rush (PAT good)

27 – 0 Robert Bleiler, 52yd punt return (PAT no good)

33 – 0 Robert Bleiler, 78yd catch (PAT no good)

3. quarter

39 – 0 Mathias Kragh, 75yd rush (PAT no good)

4. quarter

46 – 0 Nicolai Molter, 3yd Rush

52 – 0 Mathias Kragh, 41yd rush (PAT no good)