Foto: Per Kronvold

Det var ventet, at Triangle Razorbacks ville løbe af med sejren mod Herlev Rebels, men selvom stillingen endte noget ensidigt, 41-0, gav gæsterne sig ikke uden kamp

Kampens første touchdown kom godt nok på kampens allerførste drive, da running back Mathias Kragh Nielsen løb bolden ind til en tidlig føring, men derefter bed Rebels’ forsvar fra sig.

Rebels hev to interceptions ind i kampens første quarter, og det blev også til en enkelt til Razorbacks i en defensivt domineret start på kampen.

“Jeg havde lovet god gejst fra os inden kampen, og det lægger vi også ud med, men vi mister den i andet quarter, og får den ikke rigtig igen,” siger Rebels head coach, Daniel Lassen.

Det lignede nemlig en stillingskrig indtil midt i andet quarter, hvor Razorbacks fik trukket fra gæsterne. Igen var det Mathias Kragh Nielsen, der fik læderet i end zone, og det endda to gange inden pausen, og med to vellykkede ekstra point var stillingen altså 21 – 0 til hjemmeholdet.

“Vi bliver stille og roligt bedre på angrebet, men vi er ikke i mål. Det er stadig lang vej endnu,” siger Razorbacks’ head coach Thomas Linnemann.

Same procedure as last half

James spørger nytårsaften, om det skal være ligesom sidste år, og det kunne han også have spurgt om til anden halvleg. Billedet af kampen i anden halvleg var meget lig det fra første.

“Vi er ærgerlige over de to scoringer de får sidst i første halvleg, og modsat sæsonens andre kampe kom vi ikke rigtigt ud til anden halvleg efter pausen,” siger Rebels’ head coach, Daniel Lassen.

Rebels’ forsvar fightede, med alt hvad de havde, og selvom gæsterne fik fat i et fumblet handoff mellem quarterback Peter Linnemann og running back Mathias Kragh Nielsen, så kom der ikke point på tavlen.

Tværtimod slog Razorbacks forsvar til igen med en interception til touchdown og stillingen 28 – 0.

“Vores forsvar gjorde det igen godt, og for anden kamp i træk holdt vi nullet,” siger en ganske tilfreds Razorbacks head coach Thomas Linnemann om holdets defensive præstation.

Razorbacks’ nye, amerikanske quarterback, Steven Wilken, fik også vist, hvorfor hjemmeholdet så gerne ville have ham til klubben med et 49 yard løb til touchdown i tredje quarter.

Quarterbacken viste gode tegn i løbet af kampen, men det var trods alt også tydeligt, at han ikke havde haft mange træninger med sine nye holdkammerater.

Kampen var reelt afgjort før sidste quarter, hvor stillingen var 35 – 0 indtil kampens sidste drive, hvor Robert Bleiler gjorde det til kampens slutresultat 41 – 0.

 

Scoringer

  1. Quarter:

7 – 0: Mathias Kragh Nielsen, 3yd løb (PAT good)

  1. Quarter:

14 – 0: Mathias Kragh Nielsen, 9yd løb (PAT good)

21 – 0: Mathias Kragh Nielsen, 2yd løb (PAT good)

  1. Quarter:

28 – 0: Dian Kenni Hansen, 32yd INT til TD (PAT good)

35 – 0: Steven Wilken, 49yd løb (PAT good)

  1. Quarter:

41 – 0: Robert Bleiler, 35yd løb (End of game)

Se stats fra kampen HER