Foto: Per Falkeborg

Sæsonens vigtigste kamp står for døren, når de to rivaler Copenhagen Towers og Søllerød Gold Diggers brager sammen fredag aften i en afgørende kamp. 

Sæsonens måske vigtigste opgør

Friday Night-football er tilbage i Gentofte, når Copenhagen Towers på fredag tager imod Søllerød Gold Diggers i et brag af en kamp. En fredag aften, som byder på et intens og vigtigt opgør, der kan være afgørende for denne sæsons udfald.

Når projektørlyset bliver tændt på Gentofte Stadion, er der altid følelsen af noget specielt i vente, hvor denne fredag heller ikke bliver nogen undtagelse. Et rivalopgør mellem Søllerød Gold Diggers og Copenhagen Towers, der betydningsmæssigt kan være med til at afgøre National Ligaens topplaceringer.

Assistant Head Coach Victor Andersen fra Copenhagen Towers ser også frem til en spændende kamp. ”Betydningsmæssigt er det en kamp om første pladsen. Razorbacks har to nederlag og dem slog Gold Diggers markant, så der er reelt set en kamp om, hvem af os, der skal blive henholdsvis et og to”, udtaler han til Nationalligaen.dk.

På trods af, at det bliver et rivalopgør, hvor der altid er højt niveau og de to hold altid er kendte for at få det til at ligne en kamp om liv eller død, så er der også andre ting, som spiller ind i denne kamp.

Vi risikerer at møde Gold Diggers igen i slutspillet og ellers i finalen. Jeg forventer vi nok møder dem to gange mere og derfor vil ingen af holdene rulle alle taktiske egenskaber ud. Det bliver med højt niveau, men ingen har lyst til at ændre for mange ting og fremvise for meget, hvilket også hænger sammen med, at det er første kamp efter ferien”, udtaler Victor Andersen fra Copenhagen Towers.

Revanche til Gold Diggers

Tidligere på sæsonen da de to hold mødtes, virkede Towers mere klar, spillede i et højere tempo og udviste større energi på sidelinjen, som uden tvivl hjalp dem med at hive en sejr på 44-26 hjem på udebane hos Søllerød Gold Diggers. Dette har givet dem en reel bedre indbyrdes målscore på plus 18. Dette gør også, at de forsvarende mestre har overhånden i fredagens opgør, hvor udeholdet fra Søllerød skal forsøge at få revanche.

Søllerød Gold Diggers har uden tvivl noget, der skal bevises over for de lilla-blusede og med den sæson de har haft hidtil, kan der også forventes to velspillende mandskaber. Copenhagen Towers’ Victor Andersen forventer også, at Søllerød Gold Diggers vil gøre alt for at dæmme op for løbespillet hos hjemmeholdet.

I de seneste fem indbyrdes opgør har Copenhagen Towers vundet alle fem og står med en målscorer på plus 106 point, hvor man har sat 223 point på kontoen, hvilket må og skal kalde på en revanche fra Søllerød Gold Diggers.

Hjemmeholdet fra Copenhagen Towers har ikke tabt i 29 opgør i National Ligaen og kan med en sejr over Søllerød Gold Diggers få sejr nummer 30 i træk, hvilket er en fuldstændig absurd statistik i forhold til Dansk Amerikansk Fodbold. Det pudsige er, at sidste kamp i National Ligaen, som Copenhagen Towers tabte var til lige netop Søllerød Gold Diggers d. 9. april tilbage i 2017 med cifrene 30-26 i en ellers yderst velspillende kamp.

 Kampen bliver skudt i gang fredag d. 23. august kl. 19.00 på Gentofte Sportspark, 2820 Gentofte

Streaming: https://www.zibrasport.dk/events/copenhagen-towers-vs.-sollerod-gold-diggers-587/

Facebook-eventhttps://www.facebook.com/events/1762081080605379/

 

Seneste fem indbyrdes opgør:

19/05 – 2019 – Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers26-44

24/08 – 2018 – Copenhagen Towers– Søllerød Gold Diggers 41-20

27/05 – 2018 – Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers46 -70

07/10- 2017 – Copenhagen Towers– Søllerød Gold Diggers 20-7

25/08 – 2017 – Copenhagen Towers– Søllerød Gold Diggers 48-18