89ers starter med bolden og flytter hurtigt bolden ned ad banen ved et langt kast fra Shelton Eppler til Thomas Zinck, men bliver interceptet på goal line af LB Jimi Laursen. Det var dog ikke noget, som SGD fik det store ud af, da de kort efter punter tilbage til 89ers. Inden 1st quarter løber ud, finder SGD endzone, hjulpet godt på vej af et langt kast fra Aaron Ellis til Frederik Oldenburg, inden Ellis kaster et TD til Taylor Ekstrom og stillingen er dermed 7-0 efter 1st quarter.

89ers giver sig selv en svær start på 2nd quarter, hvor to kostbare penalties hjælper SGD mod endzone og Rasmus Carøe afslutter ved at løbe i endzone til stillingen 14-0.

Shelton Eppler går flere gange, i første havleg, efter sine to favorit WRs, Magus Urth og Thomas Zinck, som også får produceret gode yards, inden SGD’s Ajdin Djurdjevic griber en interception i første halvlegs sidste minut. Ajdin spillede en fantastisk sæson sidste år, men det virkede ikke til skræmme Eppler og 89ers fra at kaste i hans retning, som de faktisk også havde succes med indtil den interception. Stillingen i pausen er 14-0.

SGD starter 3rd quarter bedst, hvor Aaron Ellis kickstarter med et langt løb inden Christian Vahl på fantastisk vis løber i endzone, efter at have brudt i gennem en række taklinger. Aaron Ellis kaster sit andet TD på et langt kast for 50 yards til Philip Holm. I mod slutningen af 3rd quarter, banker 89ers på til et TD, men en fumble på handoff fra Shelton Eppler til Christoffer Zimmer ryger på jorden, som SGD hurtigt kommer over, og derfor er stillingen fortsat 28-0 ved udgangen af 3rd quarter.

I 4th quarter var der ikke mange højdepunkter, hvis vi ser bort fra Epplers kastet TD til Thomas Zinck, som fortjent fik sat point på tavlen, efter at han spillet en god kamp.

Resultatet blev 28-6 til gæsterne fra SGD, hvilket var en fortjent sejr, som aldrig rigtig var i fare. Dog kunne det godt ses, at SGD spillede deres første kamp og de virkede ikke overlegne, særligt efter Taylor Ekstrom udgik med en skade, hvorfor der også kan stilles større forventninger til dem i år.

89ers har endnu engang svært ved at løbe bolden og formår reelt ikke at skabe nogle rushing yards foruden dem, som Shelton Eppler selv løber. De er også nødt til at begrænse deres penalties, som flere gange hjalp SGD med at holde liv i deres drives. Dog ligner det, at Eppler er rigtig glad for sine to WR’s Magnus Urth og Thomas Zinck. Kan han få bygget kemien op med TE Jens Eg Nørgaard eller én af de andre, kan de blive svære at lukke ned for.

SGD var generelt bedre over hele banen, men den offensive linje tillod mere pres på deres QB end de vil være tilfredse med. Deres defense lod 89ers komme ned ad banen nogle gange, men når det gjaldt, strammede de grebet og fremtvang turnovers på goal line, som de må være tilfredse med.

89ers spiller næste kamp på lørdag, når de tager i mod Triangle Razorbacks.

SGD spiller næste gang ugen efter, den 19. juni, når de spiller hjemme mod Copenhagen Towers.