Foto: Thomas Pedersen

En storsejr på 6-41 blev det til for de forsvarende mestre fra Triangle Razorbacks, da de søndag eftermiddag gæstede Aarhus Tigers.

Triangle Razorbacks fortsætter, hvor de slap

Johan Bang Andersen starter ud med at returnere bolden knap en halv banelængde og så var kampen ligesom skudt i gang på Tigers Field i Aarhus søndag eftermiddag, på en bane, som var godt medtaget af de mange dage med høje grader i Danmark.

Et Aarhus Tigers-hold, der havde en masse unge spillere repræsenteret, der også viste nogle gode takter i starten af kampen. Det samme gjorde den tyske import, Markus Hachenberg, da han kunne startede med et langt grebet kast fra QB Alexander Schwartz.

Dog skulle der derefter hurtigt komme til at stå Triangle Razorbacks på en stor del af de næste mange spil. Først et enormt stort spil af den nye RB for Triangle Razorbacks, Adrian Jimenez Leandro, der kunne give dem føringen på 0-6 en tredjedel inde i første quarter. Triangle Razorbacks fik endda selv fat i bolden til ekstrapointet selvom det blev blokeret, dog dømte dommerne det stadig som et mislykket forsøg.

Kort efter kunne Adrian Jimenez Leandro endnu engang sætte point på tavlen og udbygge føringen til 0-13 til udeholdet fra Triangle Razorbacks. Den 25-årige runningback, der er kommet til fra tyske Hildesheim Invaders i GFL1, viste sig dermed hurtigt frem i National Ligaen og nyttig for Triangle Razorbacks.

Et uheldigt snap, der blev fumlet med fra Aarhus Tigers var skyld i, at Triangle Razorbacks kunne fremtvinge en safety og dermed en udbygning af deres føring til 0-15, som også blev slutscoren til første quarter.

Fuld fart på udeholdet

Trods et comeback tidligere i weekenden, hvor Copenhagen Towers var bagud 0-18 mod Søllerød Gold Diggers og endte med at vinde, så blev det desværre ikke et lignende tilfælde for Aarhus Tigers, eftersom Triangle Razorbacks fortsatte de gode takter. Et hurtigt touchdown mere og endnu et ekstra point, der blev blokeret fra Aarhus Tigers, satte gang i andet quarter. Et blok fra Aarhus Tigers, der også sendte dem langt op på banen med et godt udgangspunkt, selvom en af udeholdets spillere forsøgte at sparke til bolden.

En pick six gennem en interception fra Triangle Razorbacks’ Simon Knudsen kunne gøre situationen endnu værre for hjemmeholdet og ændre stillingen til 0-27. Denne gang kunne udeholdet sikre ekstrapointet uden at blive blokeret og kunne dermed se scoreboardet blive ændret til 0-28 lidt inde i andet quarter.

Dog kunne det lyse lidt op med et flot touchdown fra den unge Magnus Urth, der pyntede på stillingen til 6-28. Før holdene gik til pause skulle der falde endnu en scoring. Denne kom fra uedholdet endnu engang, hvor det blev Johan Bang Andersen, der kunne føre den de sidste få meter ind over linjen og øge stillingen til 6-35, der også blev kampens pauseresultat.

Anden halvleg blev en væsentlig mere stille af slagsen. Dog skulle Johan Bang Andersen endnu engang løbe bolden ind i endzone og sikre seks point mere til udeholdet. Dermed var stillingen midt i tredje quarter 6-41 til Triangle Razorbacks. Aarhus Tigers kunne dog stå imod i kampens sidste quarter, men formåede ikke at få sat point på tavlen, trods en enorm arbejdsindsats.

Dermed kunne Triangle Razorbacks sikre sig sæsonens første sejr i overbevisende stil mod Aarhus Tigers og dermed indtage National Ligaens første plads. Triangle Razorbacks møder i næste weekend Copenhagen Towers på hjemmebane i en yderst spændende kamp, mens Aarhus Tigers skal en tur til Aalborg og møde AaB 89ers.

Slutresultat: Aarhus Tigers – Triangle Razorbacks 6-41