Foto: Per Kronvold

Selvom det allerførst lignede en meget lige og meget spændende kamp, så trak hjemmeholdet Razorbacks fra i Vejle og vandt sikkert over ligaens nummer tre Søllerød Gold Diggers

Inden sidste spillerunde gik i gang, var alle muligheder åbne i National Ligaen, men i kampen lørdag aften mellem Triangle Razorbacks og Søllerød Gold Diggers var alting alligevel faldet på plads. Tidligere på dagen havde Towers nemlig vundet i Aarhus, og dermed kunne ingen af de to hold i aftenkampen rykke hverken op eller ned i ligaen.
Alligevel åbnede kampen med bulder og brag – stemningen på stadion var god, og begge hold scorede på deres første offensive drives. Det skulle også vise sig at blive de eneste point i første quarter, og da gæsterne stoppede uden for end zone på deres første drive, var stillingen 7-3 efter de første 12 minutter.

Andet quarter stod der dog Razorbacks på. Begge holds forsvar mandede sig op efter modstandernes første point, og Razorbacks interceptede Søllerøds quarterback Morten Forsbøl og angrebet gjorde arbejdet færdigt med et touchdown til Markus Stinger Olesen.

Søllerød fik sat endnu et field goal på tavlen, men for Razorbacks var det lutter touchdowns denne aften. Oliver Holmlund havde tabt et sikkert touchdown tidligere på drivet sent i andet quarter, men han gjorde det godt igen ved at sætte flere point på tavlen med et 5 yard touchdown til at afslutte halvlegen. Ekstrapointet kiksede for Razorbacks, og derfor var stillingen 20-6, da de to hold gik til pause.

Anden halvleg bød ikke på lige så mange scoringer, men der skete alligevel noget. Gold Diggers forsøgte at kæmpe sig tilbage i kampen, men det var Razorbacks offensive maskine, der viste sig mest effektiv. Tredje quarters enlige scoring stod Mathias Kragh for, da han løb bolden den sidste yard over mållinjen.

Fjerde quarter gav også touchdown til Razorbacks, der dermed kom op på mindst et i hvert af kampens fire quarters – Razorbacks havde sat Peter Linnemann ind som quarterback for at afløse Duke DeLancellotti, og han fandt Søren Nyvang til Nyvangs andet touchdown i kampen.

Det efterfølgende ekstrapoint kiksede i første omgang, men Razorbacks kicker i kampen, Daniel Karkov, viste kølighed og overblik. Han samlede nemlig bolden op, kiggede sig omkring og fandt en mand, der havde fundet plads og let kunne spadsere i end zone.

Hvis kampen ikke var lukket før, så blev den det af det sene touchdown fra hjemmeholdet, men det lykkedes Gold Diggers at nå end zone, inden tiden løb ud. Morten Forsbøl fandt Marcus Bennett i end zone til slutstillingen 35-13.

Scoringer
1. quarter
0-3 Field Goal – Philip Friis Andersen
7-3 TD catch – Søren Nyvand

2. quarter
14-3 TD catch – Marcus Stinger Olesen
14-6 Field Goal – Philip Friis Andersen
20-6 TD catch – Oliver Holmlund

3. quarter
27-6 TD run – Mathias Kragh

4. quarter
35-6 TD catch – Søren Nyvang
25-13 TD catch Marcus Bennett